Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Locaties

Locaties van Airco Lemmer

Onze missie is om onze klanten te voorzien van een compleet scala aan service opties in airconditioning en verwarming. Wij zijn gepassioneerd over ons werk en geloven dat een goede service een duurzame relatie voor jaren ondersteunt. Wij willen uw eerste keuze zijn voor elke service of nieuwe installatie die u nodig heeft. Wij hebben de expertise, de passie en de drive om u te helpen de best mogelijke technische resultaten te behalen. Vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op!

Locaties in Friesland

We zijn er trots op dat we in Friesland werken en onze klanten daar helpen. Uiteraard doen wij veel werk in Friesland, onze showroom staat immers in Lemmer. Dat betekent dat we met onze diensten en producten dicht bij u in de buurt zijn. Onder andere in Franeker, Bolsward, Sneek, Gorredijk, Kampen, DrachtenLeeuwarden, Heerenveen, Balk en Harlingen.

Locaties in Flevoland

In Flevoland verzorgen wij de installatie van airco’s in Emmeloord.