Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airco kopen en laten installeren bij u thuis?

Airco kopen en laten installeren in Friesland of Flevolandairco kopen en laten installeren

Zoekt u naar een bedrijf in Friesland of Flevoland waar u voordelig een goede airco kan kopen en laten installeren? Airco Lemmer biedt u dé service aan waar u naar zoekt. Bij Aircolemmer.nl kunt u naast een mobiele airco, single-split airco’s of multi-split airco’s kopen en laten installeren in uw huis. Airco Lemmer biedt services zoals inbedrijfstelling en het testen van airco’s aan bij de installatie. Maar ook het boren van betongaten in uw gevel of een plat dak kunt u door ons laten doen. Al onze informatie over het door ons laten installeren van een airco in uw huis vindt u hier.

Airco kopen en laten installeren door Aircolemmer.nl

airco kopen en laten installeren

Het kan natuurlijk zijn dat u zelf de vaardigheden heeft om een airco te installeren. Dit wordt de laatste jaren steeds makkelijker. Bent u niet ervaren in dit gebied of heeft u nooit eerder een airco geïnstalleerd, dan raden wij u sterk aan om de airco door ons te laten installeren. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt, zodat u jarenlang plezier heeft aan uw airco. De airco’s die u kunt laten installeren zijn single-split en multi-split airco’s. Een single-split airco kan één kamer verwarmen of verkoelen. Daarentegen kan een multi-split airco met een uitgang in de buitenmuur meerdere kamers verkoelen en verwarmen. Op onze website vindt u een breed assortiment van de twee soorten airco’s. U heeft dus genoeg keuze om een airco te kopen en te laten installeren door Airco Lemmer!

Meer informatie over onze services

Bent u benieuwd hoe het gehele proces van het installeren van een airco gaat? Klik dan op deze link. Als u na het raadplegen van onze website nog overige vragen heeft, kunt u ons altijd contacteren. Onze gegevens vindt u hier. We helpen u graag verder. Voor acties en foto’s van onze geïnstalleerde airco’s kunt u op onze Facebook een kijkje nemen.