Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Bijna klaar ! Wij maken het af voor U !

Airco inbedrijfsstelling

Wat houdt ‘in bedrijfstellen’ in ?

Wanneer een airconditioning door uzelf is geïnstalleerd dienen de koelleidingen van de airco gevacumeerd te worden om niet condenseerbare gassen te verwijderen. Zo word schade aan de airco voorkomen en blijft de levensduur van de compressor behouden. Ook doen wij een druktest, zodat we zeker weten dat er in de leidingen tussen de binnenunit en buitenunit geen lekkage zit van koelmiddel.

Bij Doe Het Zelf montage van de airco, voeren wij de laatste stappen uit van de installatie:

In verband met de nieuwe F‐gassenverordening (EU) 517/2014 zoals van toepassing vanaf 1 januari 2015, stellen wij u hierbij op de hoogte van de verplichting om dit toestel te laten in gebruik nemen door een erkend installateur in overeenstemming met artikel 10 van Verordening (EU) 517/2014.

Wanneer u kiest voor volledige montage door Airco Lemmer is de in bedrijfsstelling altijd inbegrepen.

 

Inbedrijfsstelling Airco

Vul het formulier in en ontvang van ons een gepaste offerte voor het inbedrijfstellen van uw airco.

Stap 1 van 4