Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airco toebehoren kopen bij Airco Lemmer

Heeft u een airco gekocht en wilt u airco toebehoren kopen? Bij Airco Lemmer kunt u uw airco toebehoren kopen. Bij ons kunt u terecht voor dakdoorvoeren, elektra en andere toebehoren, leidinggoot en hulpstukken, muurbeugels en opstelbalken en geïsoleerde koelleiding. Airco Lemmer is dé plek.

Dakdoorvoeren

Dakdoorvoeren koopt u online bij Airco Lemmer. Deze dakdoorvoeren zijn geschikt voor verschillende soorten daken en kunnen dankzij het design volledig geïntegreerd worden in het dak voor een complete uitstraling. Koop snel uw product, zoals dakdoorvoeren, online bij Airco Lemmer. Bij ons profiteert u van de goede kwaliteit producten.

Elektra

Als je op zoek bent naar een elektriciteitsdraad voor jouw airco ben je bij Airco Lemmer aan het juiste adres. Het assortiment elektriciteitsdraad is direct uit eigen voorraad leverbaar. Hierdoor is een snelle levering gegarandeerd. Ook wordt elke elektriciteitskabel aangeboden met onze beste kwaliteit garantie. Elektra airco toebehoren kopen doet u bij Airco Lemmer.

Leidinggoot en hulpstukken

Leidinggoten en hulpstukken koopt u online bij Airco Lemmer. De verschillende kunststof rechthoekige lleidinggoten en hulpstukken kunnen gebruikt worden voor de aanleg van verschillende ventilatiesystemen. Daarnaast kan dit afvoerkanaal dienst doen als luchtkanaal in combinatie met een afzuigkap, waarbij het noodzakelijk is om lucht af te voeren.

Muurbeugels en opstelbalken

Vind hier uw muurbeugels en Big Foot Fix-it opstellingsbalken om uw airco of warmtepomp aan de gevel op te hangen of te monteren op een plat dak of een andere vlakke ondergrond. Op zoek naar een muurbeugel voor uw airco? Bij Airco Lemmer vindt u verschillende muurbeugels en opstelbalken.

Geïsoleerde koelleiding

Op het gebied van klimaat- en ventilatietechniek hebben wij een ijzersterk totaalpakket. Specialist in montagematerialen en gereedschappen voor klimaat- en ventilatiesystemen. Direct in alles. Technische ondersteuning. Opzoek naar een geïsoleerde koelleiding? Wij hebben het voor u!

Bent u goed geïnformeerd en wilt u airco toebehoren kopen?   Bij ons kunt u airco toebehoren kopen!