Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Bestellen en Bezorgen

DOOR DE ENORME VRAAG MOMENTEEL KAN DE BEZORGING VAN PAKKET EN PALLETZENDINGEN OPLOPEN TOT 8 WERKDAGEN !

Airco bestellen en bezorgen bij Airco Lemmer

Worden er bezorgkosten berekend voor bestellingen ?

Bestellingen onder de € 750,- worden verzendkosten gerekend binnen Nederland.

 

Bestellingen en verzonden met Pallet Transport boven de € 750,- worden gratis verzonden binnen Nederland.

Bestellingen en verzonden met Pallet Transport onder de € 750,- worden € 50 verzendkosten gerekend.

 

Bij bestellingen met een lengte meer dan 200 cm ( leidinggoten ) worden extra transportkosten gerekend.

Bij bestellingen met een lengte meer dan 200 cm i.c.m. andere artikelen totaal boven de € 750,- worden deze kosteloos verzonden.

ALLE PALLETZENDINGEN PROBEREN WIJ BINNEN 48-72 UUR TE LEVEREN, HIERIN ZIJN WE AFHANKELIJK VAN HET TRANSPORT BEDRIJF. IN HET WEEKEND EN OP FEESTDAGEN IS ER GEEN TRANPORT.

Verzending naar de eilanden op aanvraag, neem daarvoor even contact op i.v.m. de transport kosten.

Airco Laagseizoen

In het laagseizoen van 1 oktober t/m 31 maart zijn we je graag van dienst met onze snelle service. We zijn geopend van 08:00 – 21:00 uur. Bestellingen tot 12:00 uur worden binnen 48 uur bezorgd en palletzendingen binnen 72 uur.

Airco Hoogseizoen

In het hoogseizoen van 1 april t/m 30 september zijn we dit jaar weer geopend van 8:00 – 21:30 uur en verzenden we pakketten binnen 24-72 uur, palletzendingen binnen 48 uur.

Levertijden kunnen verschillen per pakket en de grootte, de meeste pakketten en pallets worden geleverd binnen 2-5 werkdagen. Afhankelijk van PostNL en feestdagen.

Op maat gemaakte producten zoals lengtes koelleiding stroom en stuurkabel kunnen NIET retour.

Afhalen in ons magazijn in Lemmer is mogelijk op afspraak tot 21.30 indien er spoed gewenst is. Informeer telefonisch naar de actuele voorraad.

Afleveradres

Wij doen er alles aan om je bestelling op tijd te verzenden, onze logistieke partners leveren het de volgende dag bij je af met uitzondering van lengtevracht, hier kan/mag de vervoerder 48 uur over doen daar het hier gaat om speciaal/niet regulier transport.

Wil je de bestelling ergens anders laten afleveren?

Dat kan allemaal, zolang je het tegelijkertijd met je bestelling aan ons doorgeeft.

Geef het tijdens je bestelling aan ons door als je wilt dat:

  • De zending op een ander adres wordt bezorgd.
  • De zending op een andere datum wordt bezorgd.
  • Palletzendingen bezorgd met tijdslevering (vóór 11.00u)

Bezorging

Zorg ervoor bij pallet zendingen dat er iemand aanwezig is op de dag van aflevering. Indien er niemand aanwezig is, neemt de transporteur de zending weer mee, de chauffeur laat een notitie achter in de brievenbus. De chauffeur zal eerst telefonisch contact met u opnemen, vergeet niet uw telefoon nr bij de bestelling te vermelden.