Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airco installatie Friesland

Airco installatie Friesland inhuren?airco installatie friesland

Zoekt u naar een expert op het gebied van een airco installatie in Friesland en omgeving? Dan heeft u de juiste website gevonden! Airco Lemmer heeft een breed assortiment van verschillende airco’s. De airco’s zijn van topmerken als Carrier, en ze zijn ook nog eens voordelig! U kunt natuurlijk een airco zelf installeren als u de vaardigheden beschikt. Wij raden u echter sterk aan om uw airco installatie in Friesland door ons te laten doen. Wij testen de airco en doen het gehele proces, van A tot Z. We zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent.

Airco installatie Friesland door Aircolemmer.nl

airco installatie friesland

Wanneer u een airco bij ons koopt, bent u verzekerd van de beste kwaliteit. De meest bekende model airco die wij bij u kunnen installeren zijn de single-split airco’s en de multi-split airco’s. De single-split airco is gevestigd in één kamer, en heeft dus ook maar één uitgang naar de buitenmuur. De multi-split airco is gevestigd in meerdere kamers, terwijl hij ook maar één uitgang heeft. Super efficiënt dus! Wij bieden bij een airco installatie in Friesland en omgeving extra services aan. Zo zorgen wij voor het inbedrijfstelling en testen wij de airco. Ook kunnen wij zorgen voor het boren van betongaten in uw gevel of in uw platte dak. Als u de airco laat installeren door ons, bekijkt u dan deze pagina voor de offerte formulier.

Meer informatie over Aircolemmer.nl

Voor alle informatie over airco’s en het installeren ervan kunt u onze webpagina raadplegen. Weet u niet welke airco u nodig heeft? Kijk dan hier! Voor het eindresultaat van onze airco-installaties, en dingen als kortingen kunt u onze Facebookpagina bekijken. Wilt u ons contacteren, bekijk dan onze contactpagina. Zo kunt u ook een afspraak inplannen om een kijkje te nemen in onze showroom. We helpen u graag verder!