Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Uw airco laten installeren ? of toch zelf doen ?

Airco installatie door ons

Wilt u de airco door ons laten leveren en monteren ?  Dan kun u via onderstaand offerte formulier een offerte aanvraag doen voor uw airco.

Wij installeren de airco naar uw wensen, we gebruiken alleen A-merken en kwalitatieve installatiematerialen.

Airco Lemmer doet alle werkzaamheden zelf, van vacumeren/druktesten koelleidingen tot betonboringen en het aanleggen van elektra tot eventuele aanpassingen in de meterkast indien nodig.

In verband met de nieuwe F‐gassenverordening (EU) 517/2014 zoals van toepassing vanaf 1 januari 2015, stellen wij u hierbij op de hoogte van de verplichting om dit toestel te laten in gebruik nemen door een erkend installateur in overeenstemming met artikel 10 van Verordening (EU) 517/2014.

Offerte aanvraag

Vul het formulier in en ontvang van ons een gepaste offerte.

Stap 1 van 4