Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airco montage kosten bij Airco Lemmer

Bent u op zoek naar een nieuwe airco én een airco specialist die ook de airco installatie op zich kan nemen? Bij Airco Lemmer vindt u snel een goede airco installateur. Wilt u weten wat de airco montage kosten zijn? Wij bieden extra services zoals inbedrijfstelling en testen van de airco tot het boren van betongaten in gevels en platte daken. Wij helpen u graag en leggen de airco montage kosten uit.

Airco montage kosten in kaart

Het klimaat is aan het veranderen, zomers worden steeds warmer. Ieder jaar krijg je wel te maken met één of twee hittegolven waarbij jaarlijks ongelukken gebeuren. Temperaturen die oplopen vanaf 27 graden zorgen ervoor dat veel mensen ziek worden en overvallen worden door de hitte. Airco Lemmer wilt daarom ook airco’s met goede kwaliteit aanbieden.Hieronder hebben we een opsomming gemaakt wat er allemaal bij komt kijken bij een airco montage kosten:

Als je een geruisloze airco wil.

Wil je een airco die geruisloos is, dan zal je waarschijnlijk in het duurdere segment uitkomen. Je geeft dan wel meer uit aan de airco maar hebt er ook minder overlast van.

Als het geluid van de airco jou niet stoort. 

Wil je een airco waarbij het niet uitmaakt dat hij wat geluid produceert; in dat geval kan je volstaan met een airco die in het lagere segment zit.

Airco montage kosten in keuzes

Keuze 1: Kies je een wand- of plafond airco. 

Een wand airco is redelijk eenvoudig aan te sluiten voor een installatiebedrijf. Er hoeven geen leidingen te worden aangelegd. Het apparaat zelf neemt dan wel een deel van de woonruimte in beslag. Een plafond airco moet doorgaans worden aangelegd met leidingen die uitkomen in ventilatieroosters. Dit systeem kost aanmerkelijk meer om te worden aangesloten.

Keuze 2: Kies je een multi split airco. 

Wanneer jij geen last van het geluid van een airco wil hebben kan je kiezen voor een multi split airco waarbij één van de twee kasten buiten hangt. Wanneer jij een dergelijk systeem wil moet je rekening houden met de kosten voor de unit en de montage ervan.

Keuze 3: Kies je een A-merk of een B-merk airco. 

Bij een airco heb je de keuze uit bekende en minder bekende merken. De bekende merken staat er om bekend dat ze een geruislozere motor hebben dan de minder bekende merken. De prijs zal echter ook verschillen. Een prijsverschil van een paar honderd euro voor een unit is geen uitzondering.

Bent u goed geïnformeerd en wilt u een airco montage kosten?  Neem gerust contact met ons op!

Bij ons kunt u een airco montage kosten!