Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airco Kampen van Airco Lemmer

Airco Kampen

Airco Kampen kopen bij Airco Lemmer 

Airco KampenBent u op zoek naar verkoeling tijdens de warme zomerdagen? Dan bent u bij Airco Lemmer aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor een airco van uitstekende kwaliteit in Kampen en omgeving. Airco Lemmer kent een breed leveringsprogramma voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij bieden u een uitgebreid assortiment uit de meest uiteenlopende airco’s van uitsluitend A-merken. Denk aan merken als Daikin, Skyworth, Gree, Midea, Mitsui, Fair, Carrier en Qlima. Een volledig overzicht van ons aanbod kunt u vinden in onze webshop. Hier vindt u natuurlijk ook alle accessoires, installatie onderdelen en andere toebehoren van onze airco systemen. 

Uw airco specialist in de omgeving van Kampen 

De uitgebreide collectie van Airco Lemmer van energiebesparende warmtepompen en klimaatsystemen bieden u een totaaloplossing met een hoog comfort en een laag energieverbruik. Bij ons kunt u een airco in de omgeving van Kampen kopen voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat. Onze airco systemen beantwoorden aan de hoogste comforteisen. Daarnaast bieden ze de ideale oplossing om uw ruimte efficiënt te koelen en te verwarmen. Airco Lemmer levert u graag koude oplossingen op maat en naar uw wensen. Hierbij houden we rekening met de te koelen ruimte en mogelijkheden. 

Verkoelende oplossingen op maat bij Airco Lemmer 

Een airco is ideaal voor het Nederlandse klimaat. In de zomer kan de airco uw huis verkoelen, in de winter is het mogelijk om uw huis ermee te verwarmen. Waar welke airco moet u nu kopen voor uw woning in Kampen? Als airco specialist nabij Kampen vertellen wij u hier graag hier meer over. Er zijn diverse modellen airco’s te koop. De meest toegepaste zijn single-split airco’s, multi-split airco’s en mobiele airco’s. Deze airco systemen hebben verschillende voordelen en nadelen. Welke voor u het meest geschikt is hangt af van uw situatie en wensen. Bij Airco Lemmer helpen wij u graag verder. 

Uw airco laten plaatsen en installeren in Kampen door Airco Lemmer 

Natuurlijk wilt u na uw aankoop uw nieuwe airco ook laten plaatsen en installeren in uw woning in Kampen. Dit verzorgen wij uiteraard ook graag. Voor de installatie van de airco komt onze monteur of installateur graag naar u toe in Kampen. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe airco juist geïnstalleerd wordt. Als u een airco wilt kopen, maar u weet niet goed welke geschikt is voor uw situatie. Kom dan eens langs in onze showroom. In onze showroom vindt u diverse werkende airco opstellingen. Zo kunt u deze eens goed bekijken en natuurlijk ook beluisteren. Airco’s zijn tegenwoordig namelijk vrijwel geruisloos en zeer energiezuinig. 

Kom eens langs in onze showroom 

Airco Lemmer levert uit haar eigen voorraad. Wij kunnen dus snel uw nieuwe airco en alle toebehoren hiervoor leveren. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het koelen van kleine en grote ruimtes en hebben we ruime ervaring met verkoelende oplossingen. Kom dus gerust eens bij ons langs. Ons personeel voorziet u graag van een deskundig advies. Natuurlijk mag u voor vragen ook altijd contact met ons opnemen. 

Neem contact met ons op!