Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airco Drachten van Airco Lemmer

Airco Drachten

Airco Drachten laten leveren door Airco Lemmer

Airco DrachtenBent u op zoek naar een airco voor uw woning in Drachten? Dan bent u bij Airco Lemmer aan het juiste adres. Een airco is ideaal in het Nederlandse klimaat. Het bied verkoeling in de warme zomermaanden en warmte in de koude wintermaanden. Met een airco van Airco Lemmer heeft u het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Bovendien verbruiken moderne airco’s veel minder energie en zijn ze vrijwel geruisloos. Airo Lemmer is uw specialist in de omgeving van Drachten en biedt u een uitgebreid assortiment aan airco’s en airco toebehoren.

Airco kopen in de omgeving van Drachten

Airco Lemmer biedt u uitsluitend A-merken. Zo weet u zeker dat uw airco van de beste kwaliteit is. Denk aan merken als Daikin, Skyworth, Gree, Midea, Mitsui, Fair, Carrier en Qlima. Als u een airco gaat kopen kan het best lastig zijn om te bepalen welke airco het meest geschikt is voor uw situatie. Daarom staan onze medewerkers klaar om u te informeren. Airco Lemmer biedt u diverse merken en modellen airco’s. De meest toegepaste airco systemen zijn de single-split airco, de multi-split airco en de mobiele airco.

Kom snel langs in de showroom van Airco Lemmer

Als u een airco wilt kopen in de omgeving van Drachten, kom dan snel eens langs in de showroom van Airco Lemmer. Hier beschikken wij over werkende airco opstellingen. Zo kunt u deze goed bekijken en ook beluisteren. In onze showroom staan onze medewerkers voor u klaar. Zij informeren u graag over onze producten en voorzien u van een gedegen advies. Onze uitgebreide collectie van energiebesparende warmtepompen en klimaatsystemen bieden u een totaaloplossing met een hoog comfort en een laag energieverbruik. Ze zorgen voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklikmaat.

Uw airco laten plaatsen en installeren in uw woning in Drachten

Als u een airco gaat kopen, wilt u deze natuurlijk ook juist laten plaatsen en installeren in uw woning in Drachten. Onze monteur of installateur komt graag bij u langs in Drachten zodat u uw nieuwe airco kunt laten plaatsen installeren. Bovendien leveren wij uit onze eigen voorraad en kunnen we dus snel bij u voor de deur staan. Bij Airco Lemmer houden we rekening met de te koelen ruimte, uw wensen en de mogelijkheden. Wij leveren koude oplossingen op maat. Kom daarom snel bij ons langs.

Neem contact met ons op!

Als Airco specialist nabij Drachten bieden wij u uitstekende service. Wij zijn gespecialiseerd in het koelen van kleine en grote ruimtes. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Neem contact met ons op!