Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airco Sint Nicolaasga

Airco Sint Nicolaasga

Airco Sint Nicolaasga laten leveren door Airco Lemmer 

Airco Sint NicolaasgaBent u op zoek naar een airco voor in uw woning in Sint Nicolaasga? Dan bent u bij Airco Lemmer aan het juiste adres. Airco Lemmer biedt u een uitgebreid assortiment aan uitsluitend A-merken. Wij bieden u diverse merken als Daikin, Skyworth, Gree, Midea, Mitsui, Fair, Carrier en Qlima. Wij kennen een breed leveringsprogramma voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Neem een kijkje in onze webshop voor ons volledige aanbod. Onze uitgebreide collectie van energiebesparende warmtepompen en klimaatsystemen bieden u een totaaloplossing. Ze hebben namelijk een hoog comfort en een laag energieverbruik. Dit zorgt weer voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat. 

Airco laten plaatsen en installeren in uw woning in Sint Nicolaasga door Airco Lemmer 

Wanneer u een airco gaat kopen kunt u deze ook direct laten plaatsen en installeren in uw woning in Sint Nicolaasga door onze installateur of monteur. Het zelf plaatsen van een airco is iets dat steeds eenvoudiger wordt. Toch heeft u voor een aantal airco’s toch heen monteur nodig. Sommige airco’s kunt u zelf aansluiten. Voor de handige klussers bieden wij dan ook een doe het zelf pakket aan. Airco Lemmer voert een controle uit zodat u zeker weet dat alles correct geïnstalleerd is. Zo kunt u nog jaren lang plezier hebben van uw airco. 

Airco Lemmer is uw specialist in de omgeving van Sint Nicolaasga 

Wanneer u een airco wilt gaan kopen voor uw woning in Sint Nicolaasga vraagt u zich natuurlijk af welk systeem het meest geschikt is voor uw situatie. Als specialist helpt Airco Lemmer u hier graag mee. De meest toegepaste airco’s zijn single split-airco’s, multi-split airco’s en mobiele airco’s. Deze zijn geschikt voor verschillende situaties. Zo is een single-split airco geschikt om een vaste ruimte te verkoelen. Een multi-split airco kan meerdere ruimtes verkoelen en verwarmen en een mobiele airco kunt u natuurlijk gemakkelijk zelf verplaatsen. Met een mobiele airco kunt u meerdere ruimtes apart verkoelen. 

Bekijk diverse werkende airco’s in de showroom van Airco Lemmer 

Airco Lemmer is uw specialist in de omgeving van Sint Nicolaasga. Naast airco’s leveren wij uiteraard ook alle benodigde installatie materialen en accessoires. Wij zijn gespecialiseerd in het koelen van kleine en grote ruimtes en hebben ruime ervaring met verkoelende oplossingen. Airco Lemmer beschikt ook over een ruime showroom met werkende airco opstellingen. Zo kunt u de airco’s komen bekijken en natuurlijk beluisteren. De airco systemen zijn tegenwoordig namelijk vrijwel geruisloos. In onze showroom voorzien onze medewerkers u graag van een eerlijk advies. Wij bekijken uw situatie en adviseren u een geschikte airco. 

Onze medewerkers voorzien u van eerlijk advies 

Kom gerust langs in onze showroom, hier kunnen onze medewerkers al uw vragen beantwoorden. Natuurlijk mag u ook altijd contact opnemen als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze producten en diensten. Airco Lemmer biedt u uitstekende service en is uw specialist in de omgeving van Sint Nicolaasga. Airco Lemmer levert u graag een goede airco en verzorgt de installatie hiervan. 

Neem contact met ons op!