Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airco Leeuwarden van Airco Lemmer

Airco Leeuwarden

Airco Leeuwarden laten leveren en installeren door Airco Lemmer 

Airco LeeuwardenBent u op zoek naar een airco voor uw woning in Leeuwarden? Dan bent u bij Airco Lemmer aan het juiste adres. Airco Lemmer heeft ruime ervaring met verkoelende oplossingen en is gespecialiseerd in het koelen van kleine en grote ruimtes. Wij kennen een breed leveringsprogramma voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende airco’s van uitsluitend A-merken. Dit betekent dat u altijd een airco geleverd krijgt die van uitstekende kwaliteit is. Denk aan merken als Daikin, Skyworth, Gree, Midea, Mitsui, Fair, Carrier en Qlima. Het volledige overzicht van ons aanbod aan airco’s vindt u in onze webshop pagina. Hier vindt u ook alle airco toebehoren als accessoires, installatie materialen en onderdelen. Onze collectie van energiebesparende warmtepompen en klimaatsystemen bieden u een totaaloplossing met een hoog comfort en een laag energieverbruik. 

Een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat 

De airco systemen van Airco Lemmer zorgen voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat. Ze beantwoorden de hoogste comfort eisen en bieden de ideale oplossing om uw ruimte efficiënt te koelen en verwarmen. Dit is inclusief luchtzuivering en luchtbevochtiging. Bij Airco Lemmer verzorgen wij ook graag de installatie van uw airco in Leeuwarden. U kunt uw nieuwe airco in Leeuwarden laten plaatsen en installeren door onze monteur of installateur. Wij zijn de airco specialist in de omgeving van Leeuwarden. Onze airco systemen worden geleverd uit onze eigen voorraad. Daarom kunnen wij ervoor zorgen dat u snel gebruik kunt maken van uw nieuwe airco in Leeuwarden. Daarnaast bieden wij u uitstekende service en bereikbaarheid. Heeft u een storing? Dan zijn wij zo snel mogelijk bij u om het probleem te verhelpen. 

De meest geschikte airco voor uw woning in Leeuwarden 

Het kan lastig te bepalen zijn welke airco u nu moet kiezen voor uw woning of kantoor in Leeuwarden. Er zijn diverse modellen airco systemen te koop. Er zijn drie soorten die het meeste toegepast worden. Dit zijn de single-split airco’s, de multi-split airco’s en de mobiele airco’s. Een single-split unit airco is geschikt voor het verkoelen van één ruimte. Deze wordt dus geïnstalleerd in een vaste ruimte. De multi-split airco is geschikt voor verwarmen en verkoelen van meerdere ruimtes tegelijk. Het wordt vaak toegepast in slaapkamers, winkels of kantoren. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een mobiele airco op wielen. Deze is ook geschikt voor het verkoelen van verschillende ruimtes, daarvoor moet u het airco systeem wel verplaatsen. Het voordeel hiervan dat er geen verder installatie voor nodig is. 

Kom snel langs in onze showroom! 

Airco systemen zijn leverbaar in vele verschillende soorten en merken. Vindt u het lastig om te bepalen welke airco geschikt is voor uw situatie? Kom dan snel langs in onze showroom. In onze uitgebreide showroom vindt u werkende airco opstellingen die u goed kunt bekijken en natuurlijk ook beluisteren. Airco’s zijn tegenwoordig namelijk zeer energiezuinig en bijna geruisloos. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar en informeren u graag over onze producten en diensten. Daarnaast kijken we samen met u naar uw situatie en persoonlijke wensen om te bepalen welk soort airco het meest geschikt zou zijn voor u. Wij beantwoorden graag uw vragen dus kom gerust eens bij ons langs. U kunt dan ook meteen de mogelijkheden bespreken voor het laten installeren en plaatsen van de airco in Leeuwarden. 

Neem gerust contact met ons op! 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Dan mag u ook altijd contact met ons opnemen. Bel gerust even of vul snel ons contactformulier in. Daarnaast bent u natuurlijk altijd welkom in onze showroom. Bekijk de openingstijden op onze website. De medewerkers van Airco Lemmer helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op!