Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airco kopen Heerenveen bij Airco Lemmer

Airco kopen Heerenveen

Airco kopen Heerenveen bij Airco Lemmer

Airco kopen HeerenveenBent u nu eens klaar met die warme nachten tijdens de zomer en die slapeloze nachten tijdens de steeds meer voorkomende hittegolven in ons land? Dan hebben wij van Airco Lemmer dé voordelige oplossing voor u. Als u een Airco wilt kopen voor uw woning in Heerenveen, bent u bij ons goed terecht. Op onze website kunt u namelijk een breed assortiment vinden van de beste airco’s en ook nog eens voor een lage prijs! Wij kunnen u de hoogste kwaliteit van onze airco’s garanderen. Dit omdat wij exclusief airco’s verkopen van de beste merken. 

Airco kopen in Heerenveen van de beste kwaliteit 

Bij de beste merken moet u denken aan Qlima, Carrier, Fair, Artel en nog veel meer! Onze airco systemen zijn uitsluitend A-merken en dus van de beste kwaliteit. U weet zeker dat u bij Airco Lemmer aan het juiste adres bent voor het kopen van een airco in Heerenveen. Wij zijn namelijk al jaren lang de expert op het gebied van verkoelende oplossingen in Friesland en omgeving. Wilt u meer weten over onze airco’s, lees dan hieronder verder. 

Airco Lemmer biedt u een uitgebreid assortiment 

U heeft verschillende soorten airco’s die u kunt bestellen op de website van Airco Lemmer. Zo hebben wij namelijk de volgende drie soorten airco’s. De eerste is de single-split airco, deze verkoelt of verwarmt met één buiten unit één kamer in uw huis. Ten tweede de multi-split airco, deze verkoelt of verwarmt met één buiten unit meerdere kamers in uw huis. Een mobiele airco is de laatste, deze verkoelt of verwarmt elke kamer in uw huis, mits de warme lucht ergens (naar buiten) kwijt kan. 

Kom eens langs in onze showroom!

Bij Airco Lemmer beschikken wij over een uitgebreide showroom met werkende airco systemen. Kom gerust eens langs om onze airco’s te bekijken en beluisteren. Onze deskundige medewerkers kijken samen met u naar de situatie bij u thuis en welke airco het meest geschikt zou zijn. U kunt uw voorkeuren bij ons aangeven, dan informeren wij u verder over het soort airco’s dat wij in ons aanbod hebben. Bovendien leveren wij uit onze eigen voorraad en kunnen wij uw nieuwe airco dus snel leveren en eventueel ook komen installeren.  

Neem gerust contact met ons op!

Heeft u vragen over het kopen van een airco voor uw woning in Heerenveen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over ons aanbod en onze diensten, daarnaast kunnen onze deskundige medewerkers uw vragen beantwoorden. Schroom dus niet om even te bellen of vul snel het contactformulier in. U bent ook altijd welkom in onze showroom. 

Neem contact met ons op!