Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airco Joure bij Airco Lemmer

Airco Joure

Airco Lemmer is uw airco specialist in Joure 

Airco Joure Bent u op zoek naar een passende airco voor in uw woning? Dan bent u bij Airco Lemmer aan het juiste adres. Wij kennen een breed leveringsprogramma voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Airco Lemmer biedt u een breed assortiment dat wij uiteraard ook leveren in Joure. Ons aanbod bestaat uit de meest uiteenlopende airco’s van uitsluitend A-merken. Hierbij moet u denken aan Daikin, Skyworth, Gree, Midea, Mitsui, Fair, Carrier en Qlima. Neem een kijkje in onze webshop pagina voor ons volledige aanbod aan airco systemen. Uiteraard vindt u hier ook alle toebehoren van onze airco’s. 

Airco kopen voor uw woning in Joure bij Airco Lemmer 

Wanneer u een airco gaat kopen, wilt u natuurlijk graag een model dat geschikt is voor uw situatie. Daar kunnen wij u bij helpen. Het bepalen van het merk en soort airco kan best lastig zijn. Bij Airco Lemmer kunt u diverse modellen airco’s kopen, die wij graag leveren in Joure. De meest toegepaste systemen zijn single-split airco’s, multi-split airco’s en mobiele airco’s. De single-split airco kunt u laten installeren in een vaste ruimte. De multi-split airco is geschikt om meerdere ruimtes tegelijk te koelen of verwarmen. Een mobiele airco kunt u gemakkelijk verplaatsen. 

Laat uw nieuwe airco plaatsen en installeren door onze monteur

Het plaatsen van een airco komt uiteraard heel precies. Voor bepaalde systemen is een specifieke monteur nodig. Toch is het soms ook mogelijk om zelf de airco te plaatsen, dit wordt steeds eenvoudiger. Onze monteur of installateur komt graag bij u langs in Joure om uw gekozen airco te plaatsen. Voor een mobiele airco heeft u uiteraard geen monteur en installateur nodig. Airco Lemmer biedt u ook doe het zelf pakketten aan. Wij stellen de pakketten voor u in bedrijf. Voor alle toebehoren en montage materialen kunt u uiteraard ook bij ons terecht. 

Uitsluitend A-merken bij Airco Lemmer 

Airco Lemmer levert uitsluitend bij u in Joure airco’s van A-merken. Dit betekent dat onze producten van uitstekende kwaliteit zijn. Als airco specialist in de omgeving van Joure hebben wij ruime ervaring in het koelen van grote en kleine ruimtes. Kom gerust langs in onze uitgebreide showroom met werkende airco opstellingen. Hier kunnen wij u voorzien van een eerlijk advies. Al onze producten worden geleverd uit onze eigen voorraad. Dit betekent dat u ook snel uw nieuwe airco in Joure kunt laten plaatsen en installeren. Airco Lemmer levert alles met betrekking tot airco systemen. 

Kom langs in onze showroom!

Wanneer u een airco gaat kopen is het natuurlijk belangrijk dat deze voldoet aan uw wensen. Kom dus gerust langs in onze showroom om de airco’s te bekijken en te beluisteren. Tegenwoordig zijn de airco’s namelijk vrijwel geruisloos. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op!