Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airco Harlingen van Airco Lemmer

Airco Harlingen

Airco Harlingen laten leveren door Airco Lemmer 

Airco HarlingenBent u op zoek naar een airco voor uw woning in Harlingen? Dan bent u bij Airco Lemmer aan het juiste adres. In de zomermaanden kan het erg warm worden in huis, een airco is hiervoor een goede oplossing. Een airco is ideaal voor het Nederlandse klimaat. Je kunt er namelijk niet alleen mee koelen, maar in de koude winter kunt u uw huis er ook mee verwarmen. Airco Lemmer biedt u een breed leveringsprogramma in de omgeving van Harlingen. Dit is voor zowel de particuliere klant als de zakelijke markt. 

Uitgebreid assortiment bij Airco Lemmer 

Het assortiment van Airco Lemmer bestaat uit de meest uiteenlopende airco’s van uitsluitend A-merken. Denk aan merken als Daikin, Skyworth, Gree, Midea, Mitsui, Fair, Carrier en Qlima. Voor het volledige overzicht van ons aanbod, kijk snel in onze webshop. Hier vindt u uiteraard ook alles accessoires, onderdelen en installatie materialen die u nodig heeft bij een airco. Bij Airco Lemmer is het ook mogelijk om voor een Doe Het Zelf pakket te kiezen. Zo kunt u de airco zelf plaatsen in uw woning in Harlingen. 

Airco kopen in de omgeving van Harlingen

Als u een airco wilt kopen voor uw woning in Harlingen kan het best lastig zijn om te bepalen welke het meest geschikt is. Daarom staat Airco Lemmer voor u klaar. Wij voorzien u graag van een gedegen advies. Airco Lemmer kan u verschillende modellen airco’s leveren. De meest toegepaste zijn single-split airco’s, multi-split airco’s en en mobiele airco’s. Een single-split airco is geschikt voor het verkoelen van een vaste ruimte, een multi split daarentegen kan meerdere ruimtes tegelijk verkoelen of verwarmen. U kunt ook kiezen voor een mobiele airco die u kunt verplaatsen naar de ruimte die u wilt verkoelen. 

Uw nieuwe airco laten plaatsen en installeren in Harlingen

Als airco specialist in de omgeving van Harlingen kunt u natuurlijk ook uw nieuwe airco door ons laten plaatsen en installeren. Onze monteur of installateur komt graag bij u langs in Harlingen om de airco te installeren. De uitgebreide collectie van energiebesparende warmtepompen en klimaatsystemen van Airco Lemmer bieden u een totaaloplossing met een hoog comfort en en laag energieverbruik. In onze showroom vindt u werkende airco opstellingen. Hier kunt u onze systemen goed bekijken en natuurlijk ook beluisteren. Airco’s zijn tegenwoordig namelijk vrijwel geruisloos. Wij leveren uit onze eigen voorraad en kunnen er dus snel zijn. 

Airco Lemmer is uw specialist nabij Harlingen

Airco Lemmer biedt u uitstekende service. Mochten er problemen zijn met uw airco dan zijn wij zo snel mogelijk bij u om dit te verhelpen. Onze medewerkers staan voor u klaar in onze showroom. Kom dus gerust langs en wordt voorzien van eerlijk advies. Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op!