Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airco Franeker van Airco Lemmer

Airco Franeker

Airco Franeker laten leveren door Airco Lemmer 

Airco FranekerBent u op zoek naar een airco voor uw woning in Franeker? Dan bent u bij Airco Lemmer aan het juiste adres. Een airco is ideaal in het Nederlandse klimaat. In de zomermaanden kan het erg warm worden in huis en in de wintermaanden koud. De airco systemen van Airco Lemmer bieden een totaaloplossing met een hoog comfort en een laag energieverbruik. Ze kunnen zowel verkoelen als verwarmen. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan airco systemen van diverse merken. Denk aan merken als Daikin, Skyworth, Gree, Midea, Mitsui, Fair, Carrier en Qlima. Kijk voor ons volledige aanbod in onze webshop. 

Airco kopen in de omgeving van Franeker 

Als u een airco wilt kopen voor uw woning in Franeker wilt u natuurlijk eerst meer informatie over diverse modellen. Daarom staan de medewerkers van Airco Lemmer voor u klaar. Wij adivseren u graag over de beste airco voor uw situatie. De meest toegepaste airco’s zijn de single-split airco, de multi-split airco en de mobiele airco. De single-split airco is geschikt als u één vaste ruimte wilt verkoelen, de multi-split airco daarentegen verkoelt en verwarmt meerdere ruimtes tegelijk. Uiteraard kunt u ook kiezen voor de mobiele airco die u kunt verplaatsen naar de ruimte die u wilt verkoelen. 

Uw nieuwe airco laten plaatsen en installeren in Franeker 

Bij Airco Lemmer bieden wij voor de handige klusser ons Doe Het Zelf pakket aan. Natuurlijk kunt u uw nieuwe airco ook door ons laten plaatsen en installeren in Franeker. Onze monteur of installateur komt graag bij u langs in Franeker. Wij zijn gespecialiseerd in het koelen van kleine en grote ruimtes. Als airco specialist nabij Franeker bieden wij u uitstekende service. Mocht er een probleem zijn met uw airco, dan zijn wij er zo snel mogelijk om dit te verhelpen. 

Uitgebreide showroom van Airco Lemmer 

Bij Airco Lemmer beschikken wij ook over een uitgebreide showroom. In onze showroom vindt u werkende airco opstellingen. Zo kunt u de airco’s eens goed bekijken en natuurlijk ook beluisteren. Airco systemen zijn tegenwoordig namelijk vrijwel geruisloos. Onze medewerkers staan in onze showroom voor u klaar. Wij informeren u over diverse modellen airco’s van verschillende merken. Ook kunnen we u voorzien van een gedegen advies. Het is namelijk belangrijk dat u we een passende airco plaatsen bij uw situatie in Franeker. Kom gerust eens langs in onze showroom. 

Uw airco specialist 

Airco Lemmer levert duurzame koude oplossingen op maat en naar uw wensen. Wij houden rekening met de te koelen ruimte en mogelijkheden. Kom langs in onze showroom om u te laten adviseren en informeren. Natuurlijk mag u ook altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt. Wij helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op!