Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airco Flevoland

Airco Flevoland

Airco Flevoland laten leveren door Airco Lemmer

Airco FlevolandUw woning in Flevoland koel houden deze zomer of juist verwarmen deze winter? In het Nederlandse klimaat kan een airco een uitkomst zijn omdat deze zowel kan koelen als verwarmen. Met een airco van Airco Lemmer heeft u het hele jaar een aangenaam binnenklimaat. Het voordeel van de airco’s van tegenwoordig is dat zij veel minder energie verbruiken en ze zijn vrijwel geruisloos. Airco Lemmer kan u adviseren, wij zijn de airco specialist in de omgeving van Flevoland voor zowel airco’s als airco toebehoren.

 

Airco kopen in de omgeving van Flevoland

Wanneer u op zoek bent naar een airco van uitstekende kwaliteit, dan bent u bij Airco Lemmer aan het juiste adres. Zij werken alleen maar met A-merk airco’s, zoals Skyworth, Daikin, Midea, Gree, Mitsui, Fair, Carrier en Clima. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren bij de vraag welke airco het meest geschikt is voor uw situatie. Airco Lemmer biedt u diverse soorten en merken airco’s, denk hierbij aan single-split airco, multi-split airco en mobiele airco.

 

Komt u langs in de showroom van Airco Lemmer?

Wanneer u op zoek bent naar een airco in de omgeving van Flevoland, kom dan eens een kijkje nemen in de showroom van Airco Lemmer. Wij beschikken over werkende airco opstellingen, zo kunt u de diverse airco’s goed bekijken en beluisteren. Ons uitgebreide assortiment van energiebesparende warmtepompen en klimaatsystemen bieden u zowel hoog comfort als laag energieverbruik. Tevens zorgen ze voor een duurzaam, gezond en comfortabel binnenklimaat. Onze medewerkers in de showroom informeren u graag over onze producten en geven u een gedegen advies. De showroom van Airco Lemmer vindt u hier.

 

Uw airco laten plaatsen en installeren in uw woning in Flevoland

Wanneer u een airco aanschaft wilt u deze ook op een juiste manier laten plaatsen en installeren in uw woning in Flevoland. De monteur of installateur van Airco Lemmer komt graag bij u langs in Flevoland zodat u uw nieuwe airco correct kunt laten plaatsen en installeren. Airco Lemmer kan veel modellen uit eigen voorraad leveren, daardoor kunnen wij snel bij u voor de deur staan. Bij Airco Lemmer houden wij rekening met de te koelen ruimte, uw wensen en de mogelijkheden. Wij leveren koude oplossingen op maat, kom daarom snel eens bij ons langs.

 

Neem contact op met Airco Lemmer!

Als dé airco specialist in de omgeving van Flevoland bieden wij u de beste service. Wij zijn gespecialiseerd in het koelen van zowel kleine als grote ruimtes. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en voorzien u graag van het juiste advies.

Neem contact op!