Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airco Bolsward van Airco Lemmer

Airco Bolsward

Airco Bolsward laten leveren door Airco Lemmer 

Airco BolswardBent u op zoek naar een airco voor uw woning in Bolsward? Dan bent u bij Airco Lemmer aan het juiste adres. In de warme zomermaanden kan een airco u heerlijke verkoeling bieden. Afhankelijk van het soort en model airco, is het ook nog mogelijk om in de wintermaanden uw huis juist te verwarmen. Airco Lemmer biedt u daarom een uitgebreid assortiment aan airco systemen in de omgeving van Bolsward. Zo vinden we voor iedere klant en situatie een geschikte oplossing. Wij leveren uitsluitend A-merken zodat we zeker weten dat we u uitstekende kwaliteit verkopen. 

Airco kopen bij de specialist in de omgeving van Bolsward 

Als specialist in airco’s in de omgeving van Bolsward kennen wij een breed leveringsprogramma voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Bij uitsluitend A-merken moet u denken aan merken als Daikin, Skyworth, Gree, Midea, Mitsui, Fair, Carrier en Qlima. Kijk voor een volledig overzicht in onze webshop. Onze uitgebreide collectie van energiebesparende warmtepompen en klimaatsystemen bieden u een totaaloplossing met een hoog comfort en een laag energieverbruik.  Dit zorgt voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat. Onze airco’s koelen en verwarmen uw ruimte efficiënt en zorgen voor luchtzuivering en luchtbevochtiging. 

Uitstekende kwaliteit koopt u bij Airco Lemmer 

Als u een airco wilt kopen voor uw woning in Bolsward kan het best lastig zijn te bepalen welke u het beste kunt aanschaffen. Bij Airco Lemmer adviseren wij u graag hierin. Er zijn diverse modellen airco’s te koop. De meest toegepaste zijn single-split airco’s, multi-split airco’s en mobiele airco’s. Single-split airco’s zijn geschikt als u graag een vaste ruimte wilt verkoelen. Als u meerdere ruimtes tegelijk wilt verkoelen of verwarmen, kunt u beter kiezen voor een multi-split airco. Ook is het mogelijk om een mobiele airco te kopen voor uw woning in Bolsward. Met dit systeem kunt u meerdere ruimtes apart verkoelen aangezien deze makkelijk te verplaatsen is.

Uw nieuwe airco laten plaatsen en installeren in Bolsward  

Wanneer u een airco gaat kopen voor uw woning in Bolsward, wilt u deze natuurlijk ook juist laten plaatsen en installeren. Onze airco installateur of monteur komt graag bij u in Bolsward uw nieuwe systeem installeren. Ook is het mogelijk om bij ons te kiezen voor een Doe-het-zelf pakket. Deze pakketten zijn geschikt voor handige klussers die graag zelf hun airco systeem installeren. Onze installateur of monteur komt natuurlijk ook graag bij u thuis om alles te controleren of om de volledige airco te laten installeren of plaatsen. 

Kom langs in onze showroom!

U bent altijd van harte welkom in de uitgebreide showroom van Airco Lemmer. Hier beschikken wij over werkende airco systemen zodat u deze eens goed kunt bekijken, maar ook beluisteren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Kom gerust eens bij ons langs! Onze medewerkers voorzien u graag van een gedegen advies. 

Neem contact met ons op!