Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Carrier airco kopen

Carrier airco kopen bij Airco Lemmer 

Carrier airco kopenAls u een airco wilt kopen van het merk Carrier, dan bent u bij Airco Lemmer aan het juiste adres. Bij Airco Lemmer leveren we uitsluitend airco systemen van A-merken. Hierbij moet u denken aan merken als Daikin, Skyworth, Gree, Midea, Mitsui, Fair, Carrier en Qlima. Ons volledige aanbod vindt u in onze webshop pagina. Daarnaast beschikken wij over een showroom met een groot deel werkende airco opstellingen. Hier kunt u de systemen bekijken en natuurlijk ook even luisteren. 

Tegenwoordig zijn de airco systemen zeer energiezuinig en vrijwel geruisloos. Er zijn drie typen airco’s die het meeste toegepast worden. Dit zijn de single-split airco, multi-split airco en de mobiele airco. De single-split airco wordt toegepast in één vaste ruimte, meestal thuis of op kantoor. Multi-split airco’s zijn geschikt voor het verkoelen of verwarmen van meerdere ruimtes tegelijkertijd. Mobiele airco’s zijn ideaal omdat u ze kunt verplaatsen. 

Kom langs in de showroom van Airco Lemmer 

In het Nederlandse klimaat is een airco in huis ideaal. U kunt het gebruiken om ruimtes te verkoelen in de warme zomer, daarnaast kunnen ze uw huis opwarmen in de koude winter. Airco Lemmer levert airco’s voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Uiteraard kunnen wij de airco voor u installeren. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid tot een doe het zelf pakket. Dit betekent dat u alle materialen van ons aangeleverd krijgt om zelf de airco te kunnen installeren.

Als u interesse heeft in een airco, kom dan langs in onze showroom! Hier kunnen onze medewerkers u op weg helpen. Wij kijken naar uw situatie, wat de mogelijkheden hier zijn en wat het meest geschikt is voor u. U kunt van ons een gedegen advies verwachten. Natuurlijk mag u ook altijd contact opnemen wanneer u vragen heeft. In onze showroom kunt u uw vragen stellen, wij zullen ze beantwoorden.