Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Aanbieding mobiele airco

Aanbieding mobiele airco bij Airco Lemmer 

Aanbieding mobiele aircoAls u op zoek bent naar een mobiele airco in de aanbieding, dan bent u bij Airco Lemmer aan het juiste adres. In onze aanbiedingen van 2021 vindt u verschillende airco systemen voor een voordelige prijs. Deze aanbiedingen bestaan uit kwalitatieve en stille A-merken airco’s, accessoires en toebehoren. Ons assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende airco’s van uitsluitend A-merken. Dan moet u denken aan Daikin Skyworth, Gree, Midea, Mitsui, Fair, Carrier en Qlima. 

Onze uitgebreide aanbod van energiebesparende warmtepompen en klimaatsystemen bieden u een totaaloplossing met een hoog comfort en een laag energieverbruik. Dat voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat. De airco systemen bieden de ideale oplossing om uw ruimte efficiënt te koelen en verwarmen, uiteraard inclusief luchtzuivering en luchtbevochtiging. Airco Lemmer houdt rekening met de te koelen ruime en de mogelijkheden. Via de Airco Lemmer airconditioning montageservice kunt u gemakkelijk een airco kopen en laten installeren. 

Bij Airco Lemmer wordt uw airco snel geleverd 

Airco Lemmer is gespecialiseerd in het koelen van kleine en grote ruimtes. Heeft u interesse in een airco, maar weet u nog niet zo goed wat geschikt is voor uw situatie? Kom dan langs in onze showroom met werkende airco opstellingen. Bij de levering ontvangt u natuurlijk alle benodigde installatie materialen en accessoires. Daarnaast is het ook mogelijk om een doe het zelf pakket te bestellen. Dat betekent dat u het al het materiaal ontvangt dat u nodig heeft om de airco zelf te kunnen installeren. 

Onze airco systemen worden geleverd uit onze voorraad, dit betekent dat we snel met het product bij u op de stoep kunnen staan. Wij leveren onze systemen altijd naar uw wensen en op maat. Heeft u vragen of wilt u meer weten van onze producten en diensten? Kom dan langs in onze showroom, hier beantwoorden onze medewerkers al uw vragen. Contact opnemen mag altijd.