Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Welke airco heb ik nodig

Welke airco heb ik nodig, vraag dat aan Airco Lemmer 

Welke airco heb ik nodigAls u niet goed weet welke airco geschikt is voor uw situatie, dan zit u bij Airco Lemmer helemaal goed. Onze medewerkers kunnen u informeren over verschillende airco systemen en zullen u adviseren over de juiste airco voor uw situatie. Voor het Nederlandse klimaat is een airco ideaal. In de warme zomer kunt u uw huis ermee verkoelen, in de koude winter kunt u uw huis verwarmen. Tegenwoordig zijn de airco systemen zeer energiezuinig en vrijwel geruisloos. 

Airco Lemmer verkoopt airco’s voor zowel zakelijk of particulier gebruik. Een airco systeem onttrekt warmte uit de omgeving om uiteindelijk koude lucht uit te blazen. Dit doet het systeem door een koelvloeistof te verdampen. Er zijn verschillende modellen airco’s te koop. De meest toegepaste soorten zijn single-split airco’s, multi-split airco’s en mobiele airco’s. Welke airco u het beste kunt kopen, is afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden rond uw huis. 

Kom langs in de uitgebreide showroom van Airco Lemmer 

Een single-split airco wordt geïnstalleerd in één ruimte, de airco verkoelt deze vaste ruimte. Dit systeem wordt veel toegepast in kantoren en thuis. De multi-split airco is geschikt om meerdere ruimtes tegelijk te verkoelen of verwarmen. Het wordt vaak toegepast in slaapkamers, winkels en kantoren. Heeft u de voorkeur om meerdere ruimtes te verkoelen, maar hoeft niet dit allemaal tegelijk? Dan is een mobiele airco de oplossing. Dit systeem op wielen kunt u gemakkelijk verplaatsen naar een andere ruimte. Het voordeel van deze airco is dat er geen verdere installatie voor nodig is. 

Wilt u een duidelijk advies over welke airco geschikt is voor uw specifieke situatie? Kom dan eens langs in onze showroom! Hier kunt u alle airco’s zien en u kunt ook even luisteren. Voor vragen of meer informatie mag u natuurlijk ook altijd even contact opnemen. Voor het adres van onze showroom klikt u hier.