Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Split unit airco kopen

Split unit airco kopen doet u bij Airco Lemmer

Split unit airco kopenVindt u het tijd dat u geen last meer heeft van die slapeloze nachten in de warme zomers? En bent u op zoek naar een airco die uw kamer heerlijk koel maakt? Dan hebben wij van Airco Lemmer in ons assortiment waar u naar op zoek bent! Wij zijn al jarenlang hét adres voor alle airco benodigdheden in de omgeving van Lemmer. Bij ons bestelt u de beste airco’s die uw slaapkamer heerlijk koel maakt. Onze airco’s zijn ook alleen van de beste merken. Zo kunnen wij onze klanten de beste kwaliteit van de producten garanderen. Met onze eigen installateurs zorgen wij ook voor de montage van de airco. Op onze website vindt u een breed assortiment van onder andere single split unit airco’s, multi split airco’s en mobiele airco’s. Wilt u meer weten over het kopen van een split unit airco, lees dan verder.

Een hoogwaardige split unit airco kopen en laten installeren door de monteurs van Airco Lemmer

De split unit airco is een type airco die met een binnen- en buiten unit werkt. In ons assortiment vindt u de single en multi split airco. De single split airco heeft één binnen- en buiten unit, die dus één kamer kan verkoelen. De multi split airco zorgt echter voor het verkoelen van meerdere kamers met maar één buiten unit. Het ligt aan u wat beter in uw situatie uitkomt. U kunt ons assortiment van airco’s eenvoudig vinden door hier te klikken. Dit zijn airco’s van top merken als Carrier, Qlima, Fair en nog veel meer. Op de product pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft over de airco. Het is mogelijk om de airco met een DHZ-kit zelf te installeren, alleen raden wij het sterk aan om dit door onze ervaren monteurs te laten doen. Heeft u verder nog vragen, dan horen wij die graag. U kunt ons altijd contacteren via de contact pagina of via onze Facebook pagina.