Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Split airco kopen

Split airco kopen bij Airco Lemmer

Split airco kopenIn de warme zomer wilt u niets liever dan uw huis koel houden. Een airco is hier een ideale oplossing voor. Airco Lemmer biedt u een breed leveringsprogramma voor zowel particulieren als zakelijk. Ons assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende airco’s van uitsluitend A-merken. Een airco biedt u een totaaloplossing met een hoog comfort en een laag energieverbruik. Hiermee zorgt u voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat.

De airco’s zijn ideaal om in de zomer uw huis te verkoelen, in de winter zorgt de airco ervoor dat uw huis verwarmt wordt. Daarnaast zijn ze inclusief luchtzuivering en luchtbevochtiging. Tegenwoordig zijn de airco’s zeer energiezuinig en zijn vrijwel geruisloos. Bij Airco Lemmer verkopen we verschillende soorten airco’s. De airco’s hebben verschillende functies. U kunt de voor- en nadelen vergelijken om te beslissen welke airco uw voorkeur heeft. Afhankelijk van uw wensen kunt u bepalen welke airco geschikt is.

Soorten airco’s

Bij Airco Lemmer verkopen we single-split airco’s, multi-split airco’s en mobiele airco’s. Een single-split airco is geschikt om één ruimte te verkoelen. Het wordt geïnstalleerd in een ruimte, wanneer u de deuren en ramen gesloten houdt koelt het goed af. Deze soort airco wordt veel toepast thuis of op kantoor. Een multi-split airco is geschikt om meerdere ruimtes tegelijk te verkoelen of verwarmen. Het wordt vaak toegepast in winkels of kantoren waar twee tot vijf ruimtes zijn.

Als laatste is er de mobiele airco, een airco systeem op wielen. Het voordeel van dit systeem is dat het makkelijk te verplaatsen is. Hierdoor heeft u dus de mogelijkheid om meerdere ruimtes te verkoelen. Voor deze airco is geen verdere installatie nodig. Heeft u interesse in een airco of heeft u vragen? Neem dan gerust even contact met ons op, of kom bij ons langs. Wij helpen u graag verder.

Wilt u een split airco kopen? De split airco van Airco Lemmer wordt vaak toegepast op een slaapkamer of zolderkamer, maar ook in een winkel, kantoor of een medische toepassing zoals een tandartspraktijk die uit één ruimte bestaat. Doordat een split airco kan koelen én verwarmen, kan het worden gebruikt als vervanger van de Cv-verwarming. 

Werking Single Split Airconditioning / Split Airco

Het binnendeel trekt lucht aan en blaast deze gekoeld of verwarmt weer uit. In het geval van koelen, wordt er warmte uit de binnenlucht onttrokken, via het koudemiddel naar het buitendeel vervoert en de overtollige warmte wordt buiten afgegeven. Bij het verwarmen werkt het principe net andersom.

Airco’s kopen of juist een radiator?

Split airco kopen bij Airco Lemmer? Onze split airco blaast gekoelde of verwarmde lucht uit. Vergeleken met een traditionele radiator is daardoor een ruimte heel snel verwarmt. Dit betekent dat u on demand gebruik kunt maken van uw airconditioning. Zodra u de kamer betreedt en u de behoefte hebt om te verwarmen, zet u de airconditioning aan en is het heel snel de gewenste temperatuur.

In het geval van een radiator duurt het langer voordat het warm wordt, en dus staat deze vaak open. Dit betekent dat zodra de verwarming aanstaat er energie wordt verbruikt, ook al bent u niet in de kamer. Een split airco verwarmt dus alleen wanneer nodig, dankzij het warmtepomp principe ook efficiënter. Daarnaast kan de split airco ook koelen, ideaal in de zomer! 

Bediening split airco

Bij een single split airconditioning wordt altijd een afstandsbediening geleverd die bedraad aan de wand hangt of een die werkt met infrarood. Moderne airconditioners hebben een WiFi connectie, zodat u met uw smartphone of tablet de single split airconditioning in kunt stellen. Dit wordt ook wel Home Domotica genoemd. Bij Airco Lemmer kunt u uw split airco kopen met alle erop en eraan.

Bent u goed geïnformeerd en wilt u een split airco kopen?

Kijk gerust in ons assortiment of neem contact met ons op!

Bij ons kunt u een split airco kopen zonder gedoe!