Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Split airco kopen

Split airco kopen bij Airco Lemmer

Split airco kopen

Als je op zoek bent naar een goede airco voor je huis, dan is een split airco een goede optie. Dit type airco gebruikt twee eenheden die op verschillende locaties geïnstalleerd kunnen worden, een binnen- en een buiteneenheid. Het voordeel van een split airco is dat het een zeer efficiënte verwarming en koeling biedt en ook in staat is om stil te zijn, omdat de buiteneenheid de meeste geluiden afvoert.

Een split airco is ook makkelijk in gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is de bediening instellen op de gewenste temperatuur en de luchtcirculatie regelen. Het systeem is in staat om de temperatuur in het hele huis gelijkmatig te regelen, waardoor je geen koude of warme lucht meer zult voelen.

Een split airco kan ook energiezuinig zijn. Als je een energiezuinig model kiest, kunnen de lagere energiekosten aanzienlijk zijn. Dit is ideaal als je op zoek bent naar een manier om je energierekening te verlagen. Ook als je op zoek bent naar een duurzame oplossing, is een split airco een goede optie, omdat het minder energie verbruikt en het milieu minder belast.

Als je een split airco gaat kopen, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Kies een model met een energiezuinige compressor. Kijk ook of het systeem een timer heeft, zodat je de luchtcirculatie in het huis kunt regelen, zonder dat je er voortdurend bij hoeft te zijn. Kijk ook naar de levensduur van de airco, zodat je er zeker van kunt zijn dat je er jarenlang plezier aan zult beleven.

Een split airco kopen is een goede keuze als je op zoek bent naar een efficiënte en stille airco. Kies een model dat energiezuinig is en ook een timer heeft, zodat je de luchtcirculatie kunt regelen. Met de juiste zorg en onderhoud zal je split airco je jarenlang koelte en comfort bieden.

Soorten airco’s

Bij Airco Lemmer verkopen we single-split airco’s, multi-split airco’s en mobiele airco’s. Een single-split airco is geschikt om één ruimte te verkoelen. Het wordt geïnstalleerd in een ruimte, wanneer u de deuren en ramen gesloten houdt koelt het goed af. Deze soort airco wordt veel toepast thuis of op kantoor. Een multi-split airco is geschikt om meerdere ruimtes tegelijk te verkoelen of verwarmen. Het wordt vaak toegepast in winkels of kantoren waar twee tot vijf ruimtes zijn.

Als laatste is er de mobiele airco, een airco systeem op wielen. Het voordeel van dit systeem is dat het makkelijk te verplaatsen is. Hierdoor heeft u dus de mogelijkheid om meerdere ruimtes te verkoelen. Voor deze airco is geen verdere installatie nodig. Heeft u interesse in een airco of heeft u vragen? Neem dan gerust even contact met ons op, of kom bij ons langs. Wij helpen u graag verder.

Wilt u een split airco kopen? De split airco van Airco Lemmer wordt vaak toegepast op een slaapkamer of zolderkamer, maar ook in een winkel, kantoor of een medische toepassing zoals een tandartspraktijk die uit één ruimte bestaat. Doordat een split airco kan koelen én verwarmen, kan het worden gebruikt als vervanger van de Cv-verwarming. 

Werking Single Split Airconditioning / Split Airco

Het binnendeel trekt lucht aan en blaast deze gekoeld of verwarmt weer uit. In het geval van koelen, wordt er warmte uit de binnenlucht onttrokken, via het koudemiddel naar het buitendeel vervoert en de overtollige warmte wordt buiten afgegeven. Bij het verwarmen werkt het principe net andersom.

Airco’s kopen of juist een radiator?

Split airco kopen bij Airco Lemmer? Onze split airco blaast gekoelde of verwarmde lucht uit. Vergeleken met een traditionele radiator is daardoor een ruimte heel snel verwarmt. Dit betekent dat u on demand gebruik kunt maken van uw airconditioning. Zodra u de kamer betreedt en u de behoefte hebt om te verwarmen, zet u de airconditioning aan en is het heel snel de gewenste temperatuur.

In het geval van een radiator duurt het langer voordat het warm wordt, en dus staat deze vaak open. Dit betekent dat zodra de verwarming aanstaat er energie wordt verbruikt, ook al bent u niet in de kamer. Een split airco verwarmt dus alleen wanneer nodig, dankzij het warmtepomp principe ook efficiënter. Daarnaast kan de split airco ook koelen, ideaal in de zomer! 

Bediening split airco

Bij een single split airconditioning wordt altijd een afstandsbediening geleverd die bedraad aan de wand hangt of een die werkt met infrarood. Moderne airconditioners hebben een WiFi connectie, zodat u met uw smartphone of tablet de single split airconditioning in kunt stellen. Dit wordt ook wel Home Domotica genoemd. Bij Airco Lemmer kunt u uw split airco kopen met alle erop en eraan.

Bent u goed geïnformeerd en wilt u een split airco kopen?

Kijk gerust in ons assortiment of neem contact met ons op!

Bij ons kunt u een split airco kopen zonder gedoe!