Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Split airco kopen

Wilt u een split airco kopen? De split airco van Airco Lemmer wordt vaak toegepast op een slaapkamer of zolderkamer, maar ook in een winkel, kantoor of een medische toepassing zoals een tandartspraktijk die uit één ruimte bestaat. Doordat een split airco kan koelen én verwarmen, kan het worden gebruikt als vervanger van de Cv-verwarming. 

Werking Single Split Airconditioning / Split Airco

Het binnendeel trekt lucht aan en blaast deze gekoeld of verwarmt weer uit. In het geval van koelen, wordt er warmte uit de binnenlucht onttrokken, via het koudemiddel naar het buitendeel vervoert en de overtollige warmte wordt buiten afgegeven. Bij het verwarmen werkt het principe net andersom.

Airco’s kopen of juist een radiator?

Split airco kopen bij Airco Lemmer? Onze split airco blaast gekoelde of verwarmde lucht uit. Vergeleken met een traditionele radiator is daardoor een ruimte heel snel verwarmt. Dit betekent dat u on demand gebruik kunt maken van uw airconditioning. Zodra u de kamer betreedt en u de behoefte hebt om te verwarmen, zet u de airconditioning aan en is het heel snel de gewenste temperatuur.

In het geval van een radiator duurt het langer voordat het warm wordt, en dus staat deze vaak open. Dit betekent dat zodra de verwarming aanstaat er energie wordt verbruikt, ook al bent u niet in de kamer. Een split airco verwarmt dus alleen wanneer nodig, dankzij het warmtepomp principe ook efficiënter. Daarnaast kan de split airco ook koelen, ideaal in de zomer! 

Bediening split airco

Bij een single split airconditioning wordt altijd een afstandsbediening geleverd die bedraad aan de wand hangt of een die werkt met infrarood. Moderne airconditioners hebben een WiFi connectie, zodat u met uw smartphone of tablet de single split airconditioning in kunt stellen. Dit wordt ook wel Home Domotica genoemd. Bij Airco Lemmer kunt u uw split airco kopen met alle erop en eraan.

Bent u goed geïnformeerd en wilt u een split airco kopen?

Kijk gerust in ons assortiment of neem contact met ons op!

Bij ons kunt u een split airco kopen zonder gedoe!