Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Qlima split airco kopen

Qlima split airco kopen bij Airco Lemmer

Qlima split airco kopenBent u klaar met de warme en slapeloze zomernachten, en vindt u het nu wel eens tijd voor een goede airco? Dan bent u op de website van Airco Lemmer op de juiste plek! Airco Lemmer is namelijk dé expert met verkoelende oplossingen, en daarbij zijn wij gespecialiseerd in het koelen van zowel grote als kleine ruimtes. Wij hebben een breed assortiment van de beste airco’s, waar ook het merk Qlima bij behoort. U kunt drie verschillende single split airco’s van het merk Qlima bestellen bij onze website. Heeft u interesse in een Qlima split airco kopen bij Airco Lemmer? Lees dan verder of kijk eens naar ons aanbod van Qlima airco’s. De split airco’s van Qlima kunt u vinden door hier te klikken.

Een Qlima split airco kopen doet u voordelig bij specialist Airco Lemmer

Want van het A-merk Qlima bent u verzekert van een airco van de beste kwaliteit. De drie airco’s van Qlima verschillen vooral in het vermogen om een bepaalde grootte van een ruimte te koelen. Op de specifieke productpagina’s van de Qlima airco’s kunt u alle eigenschappen en specificaties vinden die u nodig heeft. Alle airco’s van Qlima zijn bovendien uitgerust met Wifi, zodat u de airco’s gemakkelijk van afstand kunt besturen.

Meer informatie en contact met Airco Lemmer

Wellicht weet u nog niet welke soort airco u nodig heeft: een single split, multi split of een mobiele airco. Op deze link kunt u alle informatie vinden over de verschillende soorten airco’s en welke u nodig heeft. Voor de rest kunt u alle informatie vinden op onze website. Voor overige vragen of opmerkingen horen wij graag van u. Neem contact met ons op aan de hand van onze contactgegevens. Die vindt u onderaan de website of op de contact pagina. Wij helpen u graag verder. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina!