Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Qlima airco kopen plus montage

Qlima airco kopen plus montage van Airco Lemmer

Qlima airco kopen plus montageBent u klaar met de warme zomer nachten en wilt u in een heerlijk koele kamer slapen ‘s nachts? Dan hebben wij van Airco Lemmer waar u naar zoekt! Wij zijn namelijk dé specialist in het gebied van verkoelende oplossingen. Met onze brede deskundigheid met het verkoelen van kleine en grote ruimtes kunnen wij u goed verder helpen. Op onze website vindt u een breed aanbod aan allerlei soorten airco’s. En dit ook van de hoogste kwaliteit. Wij verkopen namelijk alleen maar airco’s van de beste merken, waardoor wij u de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Één merk die er bij ons uitspringt is Qlima. Wilt u een Qlima airco kopen plus de montage door de experts van Airco Lemmer laten uitvoeren? Lees dan verder voor meer informatie, of neem een kijkje in onze webshop voor alle Qlima airco’s.

Qlima airco kopen plus montageEen Qlima airco kopen plus de montage voor een zachte prijs van Airco Lemmer

Op het huidige moment hebben wij drie verschillende airco’s van het merk Qlima in ons assortiment. Dit zijn alle drie single-split airco’s. Dat houdt in dat de airco maar één kamer in uw huis kan verkoelen of verwarmen, aan de hand van één buiten unit. Ons aanbod van Qlima airco’s kunt u vinden door hier te klikken. Zo kunt u al een airco bestellen van het merk Qlima voor maar €749,-! Deze airco kan dan een ruimte verkoelen met een oppervlakte van 60 tot 85 kubieke meter. Dit is dus genoeg voor vrijwel elke slaapkamer. Bekijkt u de product pagina door hier te klikken. Heeft u voor de rest nog vragen over Qlima airco’s of over de montage ervan, dan horen wij die graag van u. Neem contact met ons op aan de hand van de gegevens onderaan de website. Wij helpen u enorm graag verder. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina.