Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Qlima airco kopen Flevoland

Qlima airco kopen Flevoland bij Airco Lemmer 

Qlima airco kopen Flevoland

Qlima airco kopen Flevoland

Bent u op zoek naar een airco van het merk Qlima? Dan bent u bij Airco Lemmer aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende airco’s van uitsluitend A-merken. Dit zijn merken als Daikin, Skyworth, Gree, Midea, Mitsui, Fair, Carrier en Qlima. Een volledig overzicht vindt u op onze webshop pagina. De aircosystemen zijn ideaal voor het verkoelen of verwarmen van uw huis. Het biedt u een totaaloplossing met een hoog comfort en een laag energieverbruik. De airco’s voldoen aan de hoogste comforteisen. Inclusief luchtzuivering en luchtbevochtiging. 

Airco Lemmer is onderdeel van Pelletkachel Lemmer B.V. In onze showroom hebben we werkende airco opstellingen. Kom dus gerust langs om te kijken welke airco voldoet aan uw wensen. We leveren de aircosystemen uit onze voorraad en daarbij leveren we alle benodigde installatie materialen en accessoires. Uiteraard leveren we montageservice bij een aankoop. Airco Lemmer heeft ruime ervaring met verkoelende oplossingen. 

Welke airco kopen?

Voor het Nederlandse klimaat is een airco ideaal. Op warme zomerdagen kunt u de airco gebruiken om uw huis te verkoelen. Op koude winterdagen kunt u het gebruiken om uw huis op te warmen. De airco’s zijn tegenwoordig behoorlijk verandert. Zo zijn ze zeer energiezuinig geworden en vrijwel geruisloos. Airco Lemmer levert verschillende soorten airco’s. Zo kunt u kiezen voor een split unit airco, een multi-split airco of een mobiele airco. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren kunt u een airco uitzoeken die bij u past. 

Airco Lemmer is gespecialiseerd in het koelen van kleine en grote ruimtes. Misschien vindt u het lastig om te bepalen welke airco geschikt is voor uw kantoor of huis. Kom dan even bij ons langs of neem contact met ons op. Op die manier kunnen we u meer informatie geven en adviseren. Wij leveren uitstekende service en hebben een grote bereikbaarheid.