Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Multi split airco kopen

Multi split airco kopen? Wij als Airco Lemmer snappen u helemaal want niets is zo veranderlijk als het weer in Nederland. Met de warme en benauwde dagen en met name avonden voor de boeg, wil je graag even afkoelen. Met een multi split airco zorg je ervoor dat je niet langer tegen de warme dagen hoeft op te kijken. Multisplit systemen bieden een grote flexibiliteit en zijn geschikt om meerdere ruimtes tegelijk te koelen of verwarmen. Hiermee kunt u meerdere binnenunits, al dan niet met verschillende capaciteiten, aansluiten op één buitenunit.

Wilt u een multi split airco kopen? Het aanbod van Airco Lemmer in multi-split airco’s bestaat uitsluitend uit A-merken. De klimaatsystemen bieden een hoog comfort en laag energieverbruik, met luchtzuivering en luchtbevochtiging voor een perfect binnenklimaat. Maak gebruik van onze uitgebreide airco service en neem contact op met onze airco specialist voor een persoonlijk en vrijblijvend advies over uw klimaatinstallatie.

Service en gemak

Multi split airco kopen? Het voordeel van een multi split is bij het plaatsen van twee of meerdere binnenunits, je maar één buitenunit nodig hebt. Bij een single split had je in deze situatie vier buitenunits gehad. Een nadeel van een multi split systeem is dat er vaak langere leidingen gelegd worden omdat de buitenunit haast nooit dichtbij alle binnenunits gemonteerd is. Vaak is er altijd wel een binnenunit die er ver van af zit en daar dus lange leiding aan gemonteerd moet worden.

Binnendelen multi split airco

Hoe een binnendeel werkt is altijd hetzelfde, maar de toepassingen en vormen kunnen verschillen. Verreweg het bekendst is het wandmodel die bovenaan de wand hangt. Andere vormen zijn een vloermodel die op een radiator lijkt of het plafondmodel, die net onder het plafond hangt. Heeft u een systeemplafond? Dan kunt u het binnendeel inbouwen als een cassettemodel.

Bent u goed geïnformeerd en wilt u een multi split airco kopen?

Kijk gerust in ons assortiment of neem contact met ons op!