Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Mobiele airco kopen

Een mobiele airco kopen? Zoek dan niet verder, Airco Lemmer beschikt over kwaliteit airco’s voor een aantrekkelijke prijs! Met een mobiele airco van Airco Lemmer kan je flexibel koelen in de warme maanden van het jaar. Doordat ze op wielen staan verplaats je een mobiele airco snel en makkelijk naar elke ruimte in huis zoals jouw slaapkamer of zolderkamer. Je hangt de slang uit je raam, stelt de temperatuur in, en kan hem direct gebruiken om te koelen. Een mobiele airco kopen? Enkele varianten bieden naast airco verwarming, speciale ontvochtigingsfuncties en luchtreiniger. Mobiele airco’s hebben geen buitenunit nodig, enkel een slang die de warmte naar buiten brengt is voldoende. De mobiele airco valt dan ook onder de categorie standalone-airconditioning.

Bij Airco lemmer kunt een een mobiele airco kopen. Het aanbod van Airco Lemmer in mobiele airco’s bestaat uitsluitend uit A-merk kwaliteit. De klimaatsystemen bieden een hoog comfort en laag energieverbruik, met luchtzuivering en luchtbevochtiging voor een perfect binnenklimaat. Maak gebruik van onze uitgebreide airco service en neem contact op met onze airco specialist voor een persoonlijk en vrijblijvend advies over uw klimaatinstallatie.

Waarom heeft mijn airco een slang nodig?

Mobiele airco kopen met slang? Mobiele airco’s hebben een afvoerslang nodig, omdat zij veel warme lucht uit je kamer moeten wegpompen om de temperatuur in je kamer te kunnen laten dalen. Je mobiele airco heeft ook een opvangbakje voor condenswater welke je af en toe moet legen. Dit komt doordat er in de afgevoerde warme lucht meer vocht zit dan in koele lucht. Dat betekent dat een mobiele airco niet alleen koelt, maar tegelijkertijd ook de lucht ontvochtigt!

Hoe installeer, plaats en gebruik ik een mobiele airco?

Een mobiele airco kun je heel makkelijk zelf installeren, maar je moet hem wel vlakbij een raam of schuifraam plaatsen, bijvoorbeeld in je slaapkamer of op zolder. Zorg vooral dat je de meegeleverde slang voor de luchtafvoer op de airco bevestigt en leid de slang vervolgens via het raam naar buiten.

 

 Zoals u kunt zien kunt u bij Airco Lemmer een mobiele airco kopen van goede kwaliteit.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op wij helpen u!

Mobiele airco kopen? Zoek niet verder!