Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Mobiele airco kopen

Mobiele airco kopenMobiele airco kopen van Airco Lemmer

Vindt u het tijd dat u het koel heeft in uw huis tijdens de warme zomer? En wilt u elke kamer kunnen verkoelen in uw huis? Dan bent u op de website van Airco Lemmer aan het juiste adres! Airco Lemmer heeft namelijk een breed assortiment van  de beste airco’s. Naast mobiele airco’s verkopen wij ook single split en multi split airco’s, die respectievelijk één of meerdere kamers kunnen verkoelen met maar één buitenunit. Deze kunnen wij ook nog eens voordelig voor u installeren. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een mobiele airco of een andere soort airco, neem dan een kijkje in onze webshop, of lees verder op deze pagina!

De beste mobiele airco kopen doet u bij Airco Lemmer

Mobiele airco kopen

Op het moment van schrijven hebben wij één mobiele airco in ons assortiment. Dit betreft namelijk een mobiele airco van het top merk Carrier. De Carrier mobiele airco is een zeer eenvoudige en snelle oplossing om uw kamer mee te koelen óf te verwarmen. Bij de mobiele airco van Carrier krijgt u een afstandsbediening waarmee u de airco eenvoudig mee kunt bedienen. De airco van Carrier is geschikt voor het verwarmen of koelen van ruimtes tot maximaal 90 – 120 m3. Bent u benieuwd naar de specificaties, de belangrijkste kenmerken en wat u allemaal meegeleverd krijgt met het bestellen van de mobiele airco van Carrier? Bekijk dan de productpagina door hier te klikken.

Meer informatie en contact met Airco Lemmer

Alle informatie over onze airco’s en de werkzaamheden die wij verrichten voor onze klanten kunt u vinden op onze website. Heeft u voor de rest nog vragen of onduidelijkheden? Neemt u dan contact met ons op. U kunt onze contactgegevens onderaan de website vinden, of op de contact pagina door hier te klikken. Wij helpen u graag verder. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina!