Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Mobiele airco aanbieding

Mobiele airco aanbieding kopen bij Airco Lemmer 

Mobiele airco aanbiedingAirco Lemmer biedt u een uitgebreid assortiment aan airco’s uitsluitend van A-merken. Niet is idealer dan uw huis te kunnen verkoelen in de warme zomer. En misschien zelfs wel verwarmen in de koude winter. Of u nu op zoekt bent naar een airco die één ruimte verkoelt of meerdere ruimtes tegelijk, Airco Lemmer heeft overal een oplossing voor. Wilt u liever de airco’s zelf even komen bekijken? Dat kan in onze showroom met werkende airco opstellingen. 

Airco Lemmer heeft verschillende soorten airco’s te koop. Zo zijn er single-split airco’s, multi-split airco’s en mobiele airco systemen. Afhankelijk van uw voorkeuren kunt u bepalen welke airco voor u geschikt zou zijn. Airco Lemmer is gespecialiseerd in het koelen van kleine en grote ruimtes en hebben ruime ervaring met verkoelende oplossingen. Uiteraard installeren en repareren wij uw airco. Daarnaast kunt u het natuurlijk ook zelf doen met ons DHZ pakket. 

Scherpe aanbiedingen 

Wanneer u van plan bent om een airco aan te gaan schaffen is het belangrijk dat u zich bedenkt wat u wilt dat de airco doet. Zo is de single-split airco geschikt voor het verkoelen van één ruimte. Daarentegen kan de multi-split airco meerdere ruimtes tegelijk verkoelen en verwarmen. Een mobiele airco is handig wanneer u meerdere ruimtes wilt verkoelen en de airco steeds wilt verplaatsen. Dankzij de wielen kunt u het systeem gemakkelijk naar een andere ruimte verplaatsen. Daarnaast heeft een mobiele airco geen verdere installatie nodig. 

Tegenwoordig zijn de airco systemen zeer energiezuinig en vrijwel geruisloos. Ieder jaar hebben wij verkoelende aanbiedingen. Heeft u vragen over onze aanbiedingen of wilt u hier meer over weten? Kom dan langs of neem even contact met ons op. Naast airco’s verkoopt Airco Lemmer ook airco toebehoren. De airco’s van Airco Lemmer zijn de ideale oplossing in de warme zomermaanden.