Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Mitsui airco kopen plus montage

Mitsui R32 Split Airco van Aircolemmer.nl

Wilt u een duurzamere manier om uw huis te koelen of verwarmen? Dan bent u bij Airco Lemmer aan het juiste adres! Airco Lemmer heeft namelijk een breed assortiment aan de beste Mitsui airco’s in haar assortiment. Wij zijn al meer dan negen jaar ervaren op het gebied van airco warmtepompen en systemen. U kunt in ons assortiment allerlei soorten airco’s vinden waarmee u uw slaapkamer of andere vertrekken kunt koelen. Denkt u hierbij aan enkele of dubbele airco’s . Hierbij verkopen wij exclusieve airco’s van de beste merken. Dit zorgt ervoor dat wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen aan onze klanten. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een airco van het top merk Mitsui. U vindt in ons assortiment meerdere airco’s van dit merk voor zeer fijne prijzen. Wilt u meer weten over onze airco’s, dan kunt u altijd onze website raadplegen of hieronder verder lezen.Mitsui airco single 2.7 kW

Bestel een airco van Mitsui van de hoogste kwaliteit van Airco Lemmer

Een airco zorgt ervoor dat u duurzamer uw huis zult verwarmen of koelen. Airco’s zijn namelijk een duurzamere verwarmings oplossing, en stoten geen CO2 uit zoals verwarming op aardgas. Een airco van hoge kwaliteit is nóg efficiënter, tegen lage energie kosten. Daarom hebben wij alleen maar airco’s van de hoogste kwaliteit. U kunt hier klikken om ons gehele assortiment van de beste airco’s te bekijken. Aan de linkerzijde van de website kunt u dan de filters te gebruiken aan de hand van uw persoonlijke wensen. Op de pagina van een specifieke airco vindt u verder alle specificaties en kenmerken van de airco. U kunt ook altijd vrijblijvend langskomen bij ons in de showroom. Zo krijgt u meer inspiratie, en een betere idee van hoe de airco in uw huis staat. Maak een afspraak via de contact pagina of via onze Facebook pagina.