Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Qlima airco kopen

Qlima airco kopen bij Airco Lemmer

Qlima airco kopenBent u klaar met die warme en slapeloze nachten tijdens de warme zomers? En bent u ook op zoek naar een oplossing om uw kamer te verwarmen tijdens de koude winterdagen? Dan hebben wij van Airco Lemmer dé oplossing waar u naar op zoek bent. Airco Lemmer is een specialist op het gebied van verkoelende en verwarmende oplossingen in zowel kleine als grote ruimtes. Al jarenlang zijn wij het bekende adres voor uw benodigdheden in de omgeving van Lemmer.  In ons assortiment vindt u een brede selectie aan airco’s van de hoge kwaliteit. Dit zijn exclusief airco’s van de beste merken. Hiermee kunnen wij onze klanten de hoogste kwaliteit van onze producten garanderen. Denkt u hierbij aan het top merk Qlima. Heeft u interesse in het kopen van een Qlima airco in onze webshop? Bekijk dan eens ons assortiment, of lees hieronder verder.

Een Qlima airco van de hoogste kwaliteit kopen doet u bij specialist Airco Lemmer

Op het moment hebben wij drie verschillende airco’s van het merk Qlima in ons assortiment. U kunt ze hier vinden. Dit zijn single split airco’s met verschillende bereiken. De airco’s van Qlima beschikken bovendien over WiFi. U kunt de airco’s dus gemakkelijk van afstand in- of uitschakelen, en de temperatuur ervan aanpassen. Wij installeren de airco graag bij u thuis aan de hand van onze eigen experts. Ook is het mogelijk dat u met een doe het zelf kit de airco zelf installeert. Zoekt u eerder naar een airco die meerdere kamers verkoelt en verwarmd, met één buiten unit? Dan is een multi split airco het product waar u naar op zoek bent. U vindt dit allemaal op onze website. Wanneer uw bestelling meer dan €750,- bedraagt, wordt het gratis bij u thuis bezorgd.

Heeft u vragen of onduidelijkheden, dan horen wij die graag. Neem contact met ons op via de contact pagina of via onze Facebook pagina.