Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Mitsui airco

Mitsui airco

Mitsui airco laten leveren door Airco Lemmer 

Mitsui aircoBent u op zoek naar een Mitsui airco? Dan bent u bij Airco Lemmer aan het juiste adres. In het Nederlandse klimaat is een airco ideaal. In de warme zomer kunt u het gebruiken om uw huis te koelen en in de koude winter om te verwarmen. Daarnaast zijn de airco systemen de afgelopen jaren aanzienlijk verbeterd. Tegenwoordig zijn ze zeer energiezuinig en vrijwel geruisloos. Airco Lemmer levert airco systemen voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Wij leveren uitsluitend A merken van hoge kwaliteit. 

Het doel van Mitsui airco is om kwaliteit en efficiëntie te combineren. Dit komt voort uit de wens van Mitsui airco om de beste producten op de markt te kunnen ontwikkelen en deze te kunnen aanbieden in meerdere installatie methoden. Zo kunnen ze voldoen aan elke behoefte. Hiervoor blijven ze altijd onderzoek doen en hun producten ontwikkelen. Dit wordt gedaan door zeer vakkundig personeel. Daarnaast houden ze zich bezig met design. 

Bekijk de Mitsui MTX12HP24 split unit airco 3.5 kW R32!

Kom langs in de showroom van Airco Lemmer 

Naast Mitsui airco verkoopt Airco Lemmer nog veel meer goede merken. De meest toegepaste soorten airco’s zijn de single-split airco, de multi-split airco en de mobiele airco. Deze zijn geschikt voor verschillende situaties. Zo is de single-split airco geschikt wanneer u één vaste ruimte wil verkoelen en is de multi-split airco geschikt wanneer u meerdere ruimtes tegelijk wilt verkoelen of verwarmen. Een mobiele airco is ideaal wanneer u meerdere ruimtes apart wilt verkoelen, deze is namelijk heel gemakkelijk te verplaatsen. 

Wanneer u interesse heeft in onze producten en diensten kunt u het beste even langs komen in onze showroom. Hier vindt u werkende airco systemen. Zo kunt u de producten eens goed bekijken en natuurlijk ook beluisteren. Ook wordt u hier voorzien van een eerlijk advies. 

Neem contact met ons op!