Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Midea airco

Midea airco

Midea airco laten leveren door Airco Lemmer 

Midea aircoBent u op zoek naar een Midea airco? Dan bent u bij Airco Lemmer aan het juiste adres. Wij bieden u een breed leveringsprogramma voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ons assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende airco’s van uitsluitend A merken. Een volledig overzicht van alle merken en soorten airco’s vindt u in onze webshop. Onze airco systemen beantwoorden aan de hoogste comforteisen. 

Midea airco is wereldwijd één van de grootste producenten van kwalitatief hoogstaande producten voor een aangenaam en gezond binnenklimaat. Midea airco ontwerpt, ontwikkelt en produceert alle apparatuur in eigen huis. Hierdoor zijn alle elementen perfect op elkaar afgestemd. Ieder product wordt in de veertig eigen laboratoria uitvoerig getest op onder andere het effect op de gezondheid en milieuvriendelijkheid. Door toepassing van uitsluitend hoogwaardige materialen is de geleverde apparatuur degelijk en bijzonder betrouwbaar.

Bekijk onze Midea Breezeless Airco’s!

Duurzame oplossingen op maat 

De uitgebreide collectie van Airco Lemmer bestaat uit energiebesparende warmtepompen en klimaatsystemen die u een totaaloplossing met hoog comfort bieden en een laag energieverbruik bieden. Ook zorgt dit voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat. Deze systemen bieden de ideale oplossing om uw ruimte efficiënt te koelen en verwarmen, inclusief luchtzuivering en luchtbevochtiging. Daarnaast leveren wij duurzame oplossingen op maat en naar uw wensen. Daarbij houden wij altijd rekening met de te koelen ruimte en de mogelijkheden. 

Heeft u interesse in onze producten en diensten? Kom dan langs in onze ruim opgezette showroom. Hier vindt u werkende Midea airco opstellingen, zo kunt u de airco’s eens goed bekijken en beluisteren. De airco’s zijn namelijk tegenwoordig vrijwel geruisloos. Wij leveren uit onze voorraad, dat betekent dus dat we snel kunnen leveren. Natuurlijk mag u ook altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt. Wij helpen u graag verder. 

Midea MSQC-12HRDN8 Split Airco QuickConnect 3,2 kW

Midea airconditioning is één van de grootste producten van kwalitatief hoogstaande producten voor een aangenaam en gezond binnenklimaat ter wereld. Midea ontwerpt, ontwikkelt en produceert alle apparatuur in eigen huis. Alle Midea airconditioning producten zijn daardoor perfect op elkaar afgestemd. Midea producten worden uitgebreid getest door eigen laboratoria van Midea. Daarnaast is Midea een van ‘s werelds toonaangevende producenten van koelinstallaties en airco’s.

Midea plug & play wandmodel met milieuvriendelijk R32 koudemiddel
Het Midea quickconnect MSQC-12 wandmodel is uitgevoerd met een zeer energiezuinige en stille inverter compressor, waardoor een comfortabel binnenklimaat hand in hand gaat met een aanzienlijke energie-besparing. Dankzij het snel koppelen van de schroefkoppeling (plug & play) van het binnendeel op het buitendeel, wordt aanzienlijk bespaart op de tijd en kosten die anders bij de installatie komen kijken. Deze DHZ airco is geschikt voor gebruik in een woon of slaapvertrek, kantoorruimte, magazijn of werkplaats. De binnenunit kan geregeld worden met zijn eigen infrarood afstandbediening. De inverter technologie is verzekert van een zachte, geleidelijke opstart met geoptimaliseerde vermogens controle voor een perfecte binnenklimaat. Voor koelen en hoofdverwarming tot -15° (buitentemperatuur) Bij de ontwikkeling van dit split systeem is veel aandacht besteed aan comfort, efficiëntie en duurzaamheid.

Neem contact met ons op!