Belangrijke melding

Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 10 werkdagen duren. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Midea airco

Midea airco

Midea airco laten leveren door Airco Lemmer 

Midea aircoBent u op zoek naar een Midea airco? Dan bent u bij Airco Lemmer aan het juiste adres. Wij bieden u een breed leveringsprogramma voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ons assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende airco’s van uitsluitend A merken. Hierbij moet u denken aan Daikin, Skyworth, Gree, Midea, Mitsui, Fair, Carrier en Qlima. Een volledig overzicht van alle merken en soorten airco’s vindt u in onze webshop. Onze airco systemen beantwoorden aan de hoogste comforteisen. 

Midea airco is wereldwijd één van de grootste producenten van kwalitatief hoogstaande producten voor een aangenaam en gezond binnenklimaat. Midea airco ontwerpt, ontwikkelt en produceert alle apparatuur in eigen huis. Hierdoor zijn alle elementen perfect op elkaar afgestemd. Ieder product wordt in de veertig eigen laboratoria uitvoerig getest op onder andere het effect op de gezondheid en milieuvriendelijkheid. Door toepassing van uitsluitend hoogwaardige materialen is de geleverde apparatuur degelijk en bijzonder betrouwbaar. 

Duurzame oplossingen op maat 

De uitgebreide collectie van Airco Lemmer bestaat uit energiebesparende warmtepompen en klimaatsystemen die u een totaaloplossing met hoog comfort bieden en een laag energieverbruik bieden. Ook zorgt dit voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat. Deze systemen bieden de ideale oplossing om uw ruimte efficiënt te koelen en verwarmen, inclusief luchtzuivering en luchtbevochtiging. Daarnaast leveren wij duurzame oplossingen op maat en naar uw wensen. Daarbij houden wij altijd rekening met de te koelen ruimte en de mogelijkheden. 

Heeft u interesse in onze producten en diensten? Kom dan langs in onze ruim opgezette showroom. Hier vindt u werkende Midea airco opstellingen, zo kunt u de airco’s eens goed bekijken en beluisteren. De airco’s zijn namelijk tegenwoordig vrijwel geruisloos. Wij leveren uit onze voorraad, dat betekent dus dat we snel kunnen leveren. Natuurlijk mag u ook altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt. Wij helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op!