Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Fair Airco

fair aircoFair Airco van Airco Lemmer

Verlangt u er naar om uw kamer heerlijk koel te hebben in de warme zomers? Dan kunnen wij van Airco Lemmer u daar goed bij helpen. Wij hebben namelijk meerdere airco’s van het merk Fair in onze assortiment. Fair is een echte top merk en heeft airco’s van de beste kwaliteit. Naast airco’s van het merk Fair vindt u nog veel meer verschillende airco’s op onze website. Airco Lemmer is namelijk dé specialist op het gebied van verkoelen van kleine en grote ruimtes. Heeft u interesse in de producten en werkzaamheden van Airco Lemmer? Lees dan verder. Of neem een kijkje op onze website.

Een Fair Airco bestellen en laten installeren door Airco Lemmer

fair airco

In onze webshop kunt u verschillende airco’s vinden van het merk Fair. Zo hebben wij single-split en multi-split Fair airco’s in ons assortiment. De airco’s van het merk fair hebben een unieke luchtreinigingsmethode. De inverter compressor zorgt er overigens voor dat de airco’s van Fair zeer stil en zuinig zijn. De airco’s van Fair worden geleverd met een standaard Wifi module. Alle specificaties en kenmerken van de airco’s van het merk Fair vindt u op de specifieke productpagina’s. Alle producten in ons assortiment van Fair kunt u zien door hier te klikken.

Meer informatie en contact met Airco Lemmer

Het is mogelijk dat u de airco zelf gaat installeren. Wij raden het echter aan om dit te laten doen door de ervaren monteurs van Airco Lemmer. Heeft u hulp nodig met de keuze van een airco, dan kunt u hier informatie vinden daarover. Heeft u voor de rest nog vragen? Neem dan contact met ons op. U vindt onze contactgegevens onderaan de pagina, of op de contact pagina. Wij helpen u graag verder. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina!