Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Carrier Airco

carrier aircoCarrier Airco van Airco Lemmer

Heerlijk slapen in een koele kamer tijdens de warme zomers. Wie wilt dat nou niet? Bij Airco Lemmer bestelt u allerlei soorten airco’s van de beste merken. Zo hebben wij verschillende airco’s van het merk Carrier in ons assortiment. Airco Lemmer is dé specialist op het gebied van de verkoeling van alle soorten ruimtes. Op onze website kunt u voordelig een airco bestellen van een A-merk, en die ook nog eens laten installeren door onze ervaren monteurs. Heeft u interesse in onze producten? Lees dan verder, of neem een kijkje in onze webshop.

Een Carrier Airco bestellen en laten installeren door Airco Lemmer

Bij Airco Lemmer vindt u een assortiment van Carrier airco’s. Carrier is een vertrouwd en bekend merk in het gebied van airco’s. U kunt een mobiele airco bestellen van Carrier, maar ook een single-split of een multi-split airco. Een mobiele airco kunt u overal neerzetten zolang u de warmte buis ergens kwijt kunt. Een single-split airco koelt één kamer in uw huis af aan de hand van een binnen- en buiten unit. Een multi-split airco kan echter meerdere carrier aircokamers in uw huis afkoelen met maar één buiten unit. Het assortiment van Carrier airco’s kunt u zien door hier te klikken. U kunt een airco natuurlijk zelf installeren. Maar wij raden het sterk aan om dit door een van onze ervaren monteurs te doen voor het perfecte eindresultaat.

Meer informatie en contact met Airco Lemmer

Weet u niet wat voor een soort airco het beste voor u geschikt is? Op deze pagina vindt u meer informatie over alle soorten airco’s en welke het beste bij uw wensen aansluit. Heeft u voor de rest nog vragen of onduidelijkheden, dan kunt u ons altijd contacteren. U vindt onze contactgegevens onderaan de pagina of op de contact pagina. Bovendien bent u altijd welkom in onze showroom. De koffie staat voor u klaar. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina.