Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Kleine airco kopen

Kleine airco kopen bij specialist Airco Lemmer

Kleine airco kopenBent u op zoek naar een airco die niet te veel ruimte inneemt in uw kamer? Dan hebben wij de airco waar u naar op zoek bent! Airco Lemmer is dé specialist op het gebied van verkoelende oplossingen in Lemmer en omgeving. Op onze website en in onze showroom vindt u een breed assortiment van de beste airco’s. Dit zijn airco’s van exclusief A-merken, zodat wij onze klanten de beste kwaliteit kunnen garanderen. In ons assortiment vindt u onder andere mobiele airco’s, single split airco’s en multi split airco’s. Weet u niet zo zeker welke airco u nodig heeft? De mobiele airco kunt u overal plaatsen, mits u er de ruimte voor heeft. Ook moet de warmte met een slang naar buiten gebracht worden. De single en multi split airco’s werken via één buiten unit en één of meerdere binnen units. Meer over het kopen van een kleine airco leest u hieronder.

Een kleine airco van een A-merk kopen doet u bij Airco Lemmer

Het is aan de hand van uw wensen welke airco u nodig heeft. U kunt een uitgebreide uitleg over de verschillende airco’s vinden door hier te klikken. Over het algemeen is een mobiele airco een handige oplossing als u flexibel kamers wilt koelen in uw huis. Daarvoor hebben wij een airco van het top merk Carrier in ons assortiment. De mobiele airco van Carrier kan een ruimte van 90 tot 120 m3 verkoelen. U kunt de mobiele airco van Carrier al bestellen voor maar €595,-, en kunt u vinden door hier te klikken. De mobiele airco is eenvoudig te gebruiken, en heeft een luchtslang van 150 cm lang. Als u vragen heeft over een product van Airco Lemmer, dan horen wij dat graag. U kunt ons altijd contacteren via de contact pagina of via onze Facebook pagina.