Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Goedkope mobiele airco

Goedkope mobiele airco bestellen bij Airco Lemmer

Wilt u het heerlijk koel hebben in uw huis tijdens de warme zomers? Dan hebben wij van Airco Lemmer dé oplossing voor u. Wij hebben namelijk een breed assortiment van de beste mobiele airco’s in ons assortiment, voor een zachte prijs! Een mobiele airco is een airconditioning apparaat die u in elke ruimte kunt plaatsen. De warme lucht gaat via een soort slang weer naar buiten, dus u moet er wel voor zorgen dat de warme lucht ergens naartoe kan. In ons assortiment vindt u exclusief de beste mobiele airco’s. Dit komt omdat wij uitsluitend producten verkopen van de beste merken, om kwaliteit voor onze klanten te kunnen garanderen. Denkt u hierbij aan merken als Carrier, Fair, Qlima en nog veel meer. Wilt u meer weten over het bestellen van een goedkope mobiele airco bij Airco Lemmer? Bekijk dan eens ons assortiment voor al onze mobiele airco’s door hier te klikken. Ook kunt u hieronder verder lezen voor meer informatie.

goedkope mobiele airco Een goedkope mobiele airco bestellen van de hoogste kwaliteit doet u exclusief bij Airco Lemmer

Zo kunt u al een mobiele airco van het merk Carrier bestellen voor maar €595,-! Naast mobiele airco’s vindt u ook single split en multi split airco’s in onze assortiment. Het is mogelijk om zo een airco zelf te installeren; hier hebben wij namelijk de Doe Het Zelf airco’s en pakketten voor. Echter raden wij het sterk aan door dit te laten doen door onze ervaren monteurs. Die zorgen voor de beste werking van uw airco. Wilt u meer weten over de airco’s en toebehoren van Airco Lemmer? Dan kunt u altijd onze website raadplegen. Op de pagina van een product vindt u bovendien alle informatie erover. Heeft u verder nog vragen of onduidelijkheden, dan horen wij die graag van u. U vindt onze gegevens onderaan de website en op de contact pagina. Op onze Facebook zijn wij ook altijd bereikbaar.