Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Goedkope airco

goedkope aircoGoedkope airco van specialist Airco Lemmer

Krijgt u te weinig nachtrust vanwege de hitte en verlangt u naar een heerlijke koele kamer tijdens een warme zomer? Dan kan specialist Airco Lemmer u daar perfect bij helpen! Airco Lemmer is namelijk dé specialist in het gebied verkoelende oplossingen in uw huis. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het koelen van alle kleine én grote ruimtes. Heeft u een mobiele airco nodig of een airco die één kamer verwarmt, wij hebben het allemaal. Bekijk onze webshop voor ons aanbod van goedkope airco en airco toebehoren of lees verder voor meer informatie.

Bestel een goedkope airco in de webshop van Airco Lemmer

U heeft genoeg keuze wanneer u een goedkope airco wilt bestellen bij Airco Lemmer. Het is wel belangrijk dat u weet welke airco u nodig heeft: een mobiele airco, een single split airco of een multi split airco. Een mobiele airco kunt u vrijwel overal neerzetten in uw huis. Een single split airco kan één kamer verkoelen met één buitenunit, terwijl een multi split airco meerdere kamers kan verkoelen met maar één buitenunit. U vindt ons assortiment aan goedkope airco’s in onze webshop door hier te klikken. Het is mogelijk om uw airco zelf te monteren. Wij raden het echter sterk aan om dit te laten doen door de experts van Airco Lemmer, om zo een geweldig eindresultaat te krijgen.

Meer informatie en contact met Airco Lemmer

Alle informatie over de airco’s die wij in ons assortiment hebben kunt u vinden op de specifieke productpagina’s. Weet u nog niet zeker welke soort airco u nodig heeft, raadpleegt u dan deze pagina. Heeft u voor de rest nog vragen? Neem dan contact met ons op. U vindt onze contactgegevens onderaan de pagina of op de contact pagina. Wij helpen u graag verder. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook!