Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Duurzame airco kopen

Duurzame airco kopen van Airco Lemmer

Duurzame airco kopenBent u op zoek naar een duurzame oplossing om uw kamer in de zomer koel te houden? Dan hebben wij van specialist Airco Lemmer waar u naar op zoek bent. Wij zijn namelijk een bekend adres voor de beste airco’s in de omgeving van Lemmer. En ook kunt u geweldige airco’s van top kwaliteit in onze webshop bestellen. Wij verkopen exclusief producten van A-merken, zodat wij u de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Denkt u hierbij aan bekende merken als Carrier, Qlima, Artel en meer. Bent u specifiek op zoek naar een duurzame airco? Het merk Midea staat bekend om airco’s waarbij de comfort, efficiëntie en duurzaamheid centraal staat. Kijk eens in onze webshop voor ons brede assortiment van airco’s. Wilt u meer weten over het kopen van een duurzame airco, lees dan verder.

Een duurzame airco kopen voor scherpe prijzen doet u bij specialist Airco Lemmer

Wij hebben op dit moment drie verschillende airco’s van het merk Midea in ons assortiment. U kunt de duurzame airco’s gemakkelijk vinden door hier te klikken. Zo bestelt u al een duurzame airco voor maar €889,-! Die kunt u vervolgens laten installeren door onze monteurs. Ook kunt u dit zelf doen met een DIY-pakket. Voor de beste kwaliteit en levensduur raden wij het echter aan om dit door onze monteurs te laten doen. De airco’s van Midea zijn single split airco’s. Dit houdt in dat u met één buiten unit maar één kamer in uw huis verwarmt. Dit kan natuurlijk aansluiten bij uw wensen, maar als u meerdere airco’s binnen met één buiten unit wilt, dan past een multi split airco beter bij u. Via de navigatiebalk kunt u eenvoudig filteren tussen de soorten airco’s die wij hebben.

Heeft u vragen over onze duurzame airco’s of iets anders, dan horen wij dat graag. Contacteer ons via de contact pagina, of bericht ons op onze Facebook pagina.