Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
Airco Lemmer neemt wegens vakantie van 25 Juli tot 11 Augustus geen bestellingen aan, de showroom is gesloten op 29 en 30 Juli en op 5 en 6 Augustus. U bent weer welkom op 12 Augustus.

Daikin Airco

Daikin Airco laten leveren door Airco Lemmer 

Daikin AircoBent u op zoek naar een Daikin airco? Dan bent u bij Airco Lemmer aan het juiste adres. Wij bieden u een breed leveringsprogramma voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit A-merken. Hierbij moet u denken aan merken als Daikin, Skyworth, Gree, Midea, Mitsui, Fair, Carrier en Qlima. De uitgebreide collectie van Airco Lemmer biedt u een totaaloplossing met een hoog comfort en een laag energieverbruik. De airco systemen zorgen voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat. 

De airconditioningsystemen van Daikin hebben de hoogste energielabels op de markt. Ze focussen zich op hernieuwbare energie en besparingen dankzij invertertechnologie. Daikin biedt u een uniek ontwerp dat altijd perfect in uw interieur past. Deze airco’s kunnen meer dan alleen het koelen van lucht. Ze regelen ook de temperatuur, de verwarming, het vochtpeil en de luchtzuiverheid. Daarnaast zijn de systemen eenvoudig, slim, gebruiksvriendelijk en energiezuinig. 

Zeer energiezuinige en geruisloze airco systemen van Airco Lemmer 

Airco Lemmer levert koude oplossingen op maat en naar uw wensen. Wij houden altijd rekening met uw situatie en de mogelijkheden. Als u interesse heeft in onze airco’s, kom dan langs in onze uitgebreide showroom. Hier vindt u werkende airco opstellingen, zo kunt u de airco’s goed bekijken en natuurlijk ook beluisteren. De systemen zijn namelijk tegenwoordig zeer energiezuinig en vrijwel geruisloos. Er bestaan verschillende type airco’s, afhankelijk van uw situatie kunnen we kijken we geschikt is. 

Zo zijn de meest toegepaste airco systemen single-split airco’s, multi-split airco’s en mobiele airco’s. Waarbij sommige geschikt zijn voor het koelen van één ruimte en andere geschikt zijn voor het koelen en verwarmen van meerdere ruimtes. Aan het aanschaffen van een airco zitten meerdere voordelen. Deze voordelen lichten wij graag toe in onze showroom. Kom dus langs wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen.