Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airconditioning kopen

airconditioning kopenAirconditioning kopen doet u bij specialist Airco Lemmer

Vindt u het tijd dat u een koele kamer heeft tijdens de warme dagen in de zomer? Dan kunnen wij van Airco Lemmer u daar perfect bij helpen! Airco Lemmer is namelijk dé specialist in verkoelende oplossingen voor in uw huis. Wij zijn experts in het koelen van zowel kleine én grote ruimtes. In onze webshop kunt u verschillende soorten airconditioning kopen van allerlei soorten top merken. Denkt u hierbij aan een mobiele airco, een single split airco of een multi split airco van merken als Carrier en Qlima. Heeft u interesse in het kopen van een airconditioning bij Airco Lemmer, neem dan eens een kijkje in onze webshop of lees verder voor meer informatie!

Airconditioning kopen van de beste kwaliteit bij Airco Lemmer

U weet zeker dat u een airco van de beste kwaliteit krijgt wanneer u een airconditioning bestelt bij Airco Lemmer. Wij verkopen alleen maar airco’s van de beste merken. Wanneer u een airconditioning gaat kopen, moet u eerst weten welke airconditioning u nodig heeft. De airco’s die wij verkopen zijn mobiele airco’s, single split airco’s en multi split airco’s. Mobiele airco’s kunt u vrijwel overal in uw huis zetten mits u de warme lucht naar buiten kunt voeren. Een single split en een multi split airco kunnen respectievelijk één en meerdere kamers verkoelen met voor beide één buiten unit.

Meer informatie en contact met Airco Lemmer

Alle informatie over onze airconditioning en meer vindt u op onze website. Weet u nog niet zeker welke soort airco u nodig heeft, dan kunt u deze pagina raadplegen. Heeft u voor de rest nog vragen of onduidelijkheden, dan helpen wij u graag verder. Neem contact met ons op aan de hand van de contactgegevens onderaan de pagina. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook!