Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airconditioner slaapkamer

Airconditioner slaapkamer laten leveren door Airco Lemmer 

Airconditioner slaapkamerBent u op zoek naar een airconditioner voor uw slaapkamer? Dan bent u bij Airco Lemmer aan het juiste adres. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan de meest uiteenlopende airco’s van uitsluitend A-merken. Hieronder vallen airco systemen van Daikin, Skyworth, Gree, Midea, Mitsui, Fair, Carrier en Qlima. Airco Lemmer levert airco’s voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. In onze collectie vindt u een brede collectie van energiebesparende warmtepompen en klimaatsystemen. 

Onze airco systemen bieden u een totaaloplossing met een hoog comfort en een laag energieverbruik. Dit zorgt voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat. De airco systemen beantwoorden aan de hoogste comfort eisen en bieden de ideale oplossing om uw ruimte efficiënt te koelen en verwarmen, inclusief luchtzuivering en luchtbevochtiging. Bij Airco Lemmer houden wij altijd rekening met uw situatie en welke ruimte u graag wilt koelen. Wij zorgen voor een oplossing op maat en naar uw wensen. 

Kom langs in de showroom van Airco Lemmer 

In de airco’s bestaan diverse modellen. De meest toegepaste airco systemen zijn single-split airco’s, multi-split airco’s en mobiele airco’s. Een single-split airco is geschikt als u één vaste ruime wilt verkoelen. Dit model wordt vaak thuis of op kantoren gebruikt. De multi-split airco is geschikt wanneer u meerdere ruimtes tegelijk wilt verkoelen of verwarmen. Deze wordt vaak toegepast in winkels en slaapkamers. Als laatste is de mobiele airco ideaal wanneer u meerdere ruimtes apart wilt verkoelen, dit model is namelijk gemakkelijk te verplaatsen. Het voordeel is dat het geen verdere installatie nodig heeft. 

Een airco systeem heeft verschillende voordelen. Wij vertellen u hier graag meer over in onze showroom. Hier vindt u werkende airco’s, zo kunt u ze goed bekijken en beluisteren. Ervaar zelf hoe geruisloos de airco’s tegenwoordig zijn. Daarnaast kunnen onze medewerkers u adviseren over welke airco het meest geschikt is voor u.