Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airco voor in huis

airco voor in huisAirco voor in huis van Airco Lemmer

Vindt u het tijd dat u uw kamer(s) in uw huis eindelijk het temperatuur kan laten hebben die u wilt? Dan bent u bij Airco Lemmer op de juiste plek. Airco Lemmer is een expert op het gebied van koelen van kleine en grote ruimtes. Wij hebben ruime ervaring met onze verkoelende oplossing. Op onze website vindt u een enorm assortiment van allerlei verschillende airco’s. Onze airco’s zijn dan ook alleen maar van A-merken, om een top kwaliteit te garanderen voor onze klanten. Heeft u interesse in onze airco’s? Lees dan verder of neem een kijkje in onze webshop.

Een airco voor in huis kopen en laten installeren door de experts van Airco Lemmer

airco voor in huis

Er zijn veel airco’s waar u uit kunt kiezen wanneer u een nieuwe airco gaat bestellen op onze website. Zo hebben wij mobiele airco’s die u door heel uw huis heen kan bewegen als u de warmte buis ergens kwijt kunt. Daarnaast hebben wij ook single-split en multi-split airco’s. De single-split airco kan één kamer afkoelen, terwijl een multi-split airco meerdere kamers in uw huis kan afkoelen. Alle informatie over de verschillende airco’s en welke het beste bij uw wensen past vindt u hier. U kunt ervoor kiezen om uw airco zelf te installeren. Wij raden het echter sterk aan uw airco te laten installeren door de ervaren monteurs van Airco Lemmer.

Meer informatie over Airco Lemmer

Alle informatie over de producten en de werkzaamheden van Airco Lemmer vindt u op onze website. Heeft u voor de rest nog vragen, opmerkingen of onduidelijkheden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De contactgegeven vindt u hier. U bent natuurlijk ook welkom in onze showroom. De koffie staat voor u klaar. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina!