Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airco toebehoren kopen

Airco toebehoren kopen bij specialist Airco Lemmer

Airco toebehoren kopenBent u op zoek aar airco toebehoren omdat uw airco zelf niet beschikt over bepaalde onderdelen of iets dergelijks? Dan bent u op de website van specialist Airco Lemmer aan het juiste adres! Wij zijn namelijk dé expert op het gebied van verkoelende en verwarmende oplossingen, in zowel kleine als grote ruimtes. U vindt op onze website een breed aanbod van verschillende soorten airco’s en airco toebehoren, van de hoogste kwaliteit. Dit kunnen wij u garanderen omdat wij exclusief producten verkopen van hoogwaardige merken. Denkt u hierbij aan airco’s van de merken Carrier of Qlima. Met onze eigen installateurs komen wij graag onze airco’s bij u thuis installeren voor zeer fijne prijzen. Daarnaast bieden wij ook doe het zelf pakketten aan voor de de handige klusser. Wilt u meer weten over het kopen van airco toebehoren bij Airco Lemmer? Lees dan verder op de pagina hieronder.

Het kopen van airco toebehoren van de hoogste kwaliteit doet u bij Airco Lemmer

U kunt gemakkelijk al onze airco toebehoren vinden door op de knop te klikken in de navigatie balk. Op die pagina vindt u onder andere dak doorvoeren voor uw airco, Wifi modules, Koppelingen voor de koelleiding, muurbeugels, opstelbalken en nog veel meer toebehoren en handigheden. Op deze pagina ziet u de verschillende categorieën ervan. Bent u benieuwd naar een specifieke product, dan vindt u alle informatie erover op het desbetreffende product pagina. Bent u nog op zoek naar een airco? Wij bieden mobiele airco’s, single split airco’s en multi split airco’s aan op onze website. Het verschil tussen de soorten airco’s en welke het meeste bij u past leest u hier.

Heeft u vragen over een product, dan horen wij dat graag. Mail ons dan naar [email protected] of bel naar het nummer 06-83938797. Kijk eens op onze Facebook voor de laatste aanbiedingen!