Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airco slaapkamer

Airco slaapkamer kopen?Airco slaapkamer

U wilt een airco in uw slaapkamer. Dit kan Airco Lemmer geheel voor u verzorgen. Wij bezorgen de airco en kunnen deze ook gelijk voor u installeren. Wij leveren altijd uit voorraad en werken volgens de STEK regels. Waarom is een airco in uw slaapkamer een goed idee? Een goede nachtrust is erg belangrijk. Wanneer u een airco koopt en laat installeren bij Airco Lemmer bent u verzekerd van een goede temperatuur tijdens het slapen. Onze airco’s kunnen verwarmen en koelen. Zo kunt u tijdens de zomermaanden koel slapen, en hoeft u tijdens de wintermaanden geen kou te vatten. Voor airco’s in de slaapkamer leveren wij stille modellen. Zie bijvoorbeeld de Mitsui MTX9HP24 split unit airco 2.7 kW R32. Dit is één van onze topmodellen. Onze airco’s hebben een timer, waardoor u niet de gehele nacht de airco aan hoeft te hebben staan. De airco gaat hierdoor na een bepaalde tijd uit. Dit scheelt u in de kosten.

Bekijkt u ook eens onze pakket aanbiedingen. Deze pakket aanbiedingen kunt u zelf kopen. Dit kan u vooral schelen in uw portemonnee wanneer u zelf de installatie doet. U kunt zelf 95% van de werkzaamheden zelf uitvoeren als u handig bent. De laatste 5% zoals leidingen koppelen aan buitenunit, het vaccumeren en uitvoeren druktest laat u door ons uitvoeren.

Airco Lemmer installeert airco in uw slaapkamer

Wanneer u een airco laat installeren bij Airco Lemmer, weet u zeker dat de installatie in goede handen is. Wij hebben een jarenlange ervaring met warm- en koel systemen. Wij zijn gespecialiseerd in grote, zowel kleine ruimtes. Een bedrijfshal of een slaapkamer, wij verzorgen het! Heeft u beslist en wilt u contact opnemen met Airco Lemmer? U kunt ons bellen op 06-83938797 of mailen op [email protected]. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in onze showroom. De openingstijden kunt u hier vinden: openingstijden.