Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airco met montage kopen Friesland

Airco met montage kopen Friesland bij Airco Lemmer

Airco met montage kopen FrieslandVindt u het tijd dat uw slaapkamer heerlijk koel is tijdens de warme zomernachten, zodat u goede nachtrust krijgt? Dan bent u op de website van specialist Airco Lemmer aan het juiste adres. Airco Lemmer is namelijk dé specialist op het laten verkoelen en verwarmen van zowel kleine als grote ruimtes. Met onze airco’s van top merken weet u zeker dat u weer uw nachtrust terug krijgt tijdens de zomerdagen. Met onze producten van uitsluitend A-merken bent u bij ons bovendien gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Denkt u hierbij aan airco’s van de top merken Midea, Fair, Carrier, Qlima en nog veel meer. Ook verzorgen wij de montages van de airco’s bij u thuis. Wilt u in Friesland een airco kopen met de montage erbij? Lees dan hieronder verder voor meer over het bestellen van een airco bij Airco Lemmer.

De beste airco kopen met montage erbij in Friesland doet u bij de specialist, Airco Lemmer

Bij Airco Lemmer kunt u drie verschillende soorten airco’s bestellen. Een mobiel airco kan vrijwel overal in uw huis staan, en heeft uiteraard geen installatie nodig. Een single-split airco verkoeld één kamer met één buiten unit, terwijl een multi-split airco meerdere kamers verkoeld met één buiten unit. U kunt zowel een single-split als een multi-split airco bij ons bestellen en bij u thuis laten installeren. Op onze website vindt u een breed assortiment aan airco’s door hier te klikken. Een single split airco kunt u al bestellen voor maar €499,-! Dit betreft een airco van het top merk Mitsui. Een airco is dus een voordelige investering om uw nachtrust met vele malen te verbeteren. Alle specificaties van een airco kunt u vinden op de product pagina. Ook kunt u bij ons altijd terecht voor vragen en advies. Op afspraak bent u welkom in onze showroom.

Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina.