Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airco met montage kopen Friesland

Airco met montage kopen Friesland bij Airco Lemmer 

Airco met montage kopen Friesland

Airco met montage kopen Friesland

Met een airco in huis heeft u het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Op warme zomerdagen kan de airco uw huis afkoelen en op koude winterdagen juist verwarmen. Moderne airco’s zijn ideaal, ze zijn niet alleen betaalbaar maar verbruiken ook veel minder energie. De aircosystemen van Airco Lemmer bieden u een totaaloplossing met een hoog comfort en een laag energieverbruik. Voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat. De airco systemen voldoen aan de hoogste comforteisen, inclusief luchtzuivering en luchtbevochtiging. 

In het assortiment van Airco Lemmer vindt u de meest uiteenlopende airco’s van uitsluitend A-merken. Zo verkopen wij merken als Daikin, Skyworth, Gree, Midea, Mitsui, Fair, Carrier en Qlima. Voor een volledig overzicht van ons aanbod kunt u kijken op onze webshop pagina. Ook bieden we Doe Het Zelf pakketten aan voor de handige klusser. Voor alle toebehoren en montage materialen kunt u bij ons terecht. 

De voordelen van een airco 

Bij Airco Lemmer kunt u airco’s kopen voor particulier of voor zakelijk gebruik. Tegenwoordig zijn de airco’s zeer energiezuinig en vrijwel geruisloos. Er bestaan verschillende soorten airco’s. Zo zijn er singe-split airco’s, deze installeert u op een vaste plek in een vaste ruimte. Ze worden veel gebruikt thuis en op kantoor. Ook zijn er multi-split airco’s, hiermee kunt u meerdere ruimtes koelen of verwarmen. Een ander soort zijn mobiele airco’s, deze kunt u gemakkelijk verplaatsen in huis. Welke airco u moet kopen, is afhankelijk van uw wensen.

Aan een airco zitten vele voordelen. U heeft altijd de juiste graden in huis, u gaat er beter van slapen en de airco’s hebben tegenwoordig ook de functie om te verwarmen. Daarnaast verbruiken airco’s tegenwoordig veel minder energie en zijn ze bijna geruisloos. Twijfelt u over welke airco u moet aanschaffen? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.