Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airco laten plaatsen door Airco Lemmer

Airco laten plaatsen in uw huis?airco laten plaatsen

Wij, Airco Lemmer, zijn gespecialiseerd in het plaatsen van airconditioning in woningen van klanten. Door onze jarenlange ervaring bieden wij een uitstekende service aan al onze klanten. Wij begrijpen dat de verkoop en installatie van airconditioners een belangrijke investering is in de levenskwaliteit van uw gezin.

Het plaatsen van een airco is een grote stap. Daarom bieden wij u als klant een gratis adviesgesprek aan. Tijdens dit gesprek kunnen wij uw wensen en behoeften in kaart brengen en bekijken welke airco voor u het beste is. Wij hebben een breed aanbod van airconditioners in verschillende prijsklassen. Zo kunnen we altijd de juiste oplossing bieden voor uw budget.

U kunt ook rekenen op een professionele installatie door onze ervaren monteurs. Zij weten precies hoe ze de airco correct moeten installeren, zodat deze optimaal presteert. Naast het plaatsen van de airco, kunnen wij ook het juiste onderhoud uitvoeren. Zo blijft uw airco in goede staat en voorkomt u problemen in de toekomst.

Als u vragen heeft of meer informatie wilt over het plaatsen van een airco, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt ons ook altijd bellen om een afspraak te maken voor een adviesgesprek. Wij zijn er klaar voor om u verder te helpen met het plaatsen van uw airco.

Airco laten plaatsen door Aircolemmer.nl

airco laten plaatsen

Airco Lemmer biedt u alle services aan die benodigd zijn voor het installeren voor een airco, en meer. Zo zorgen wij voor de inbedrijfstelling, en zorgen we ervoor dat de airco doorgaans getest is. Ook buitenshuis zorgen wij ervoor dat er betongaten geboord worden in de platte daken en de gevels. Zo kunt u jarenlang genieten van uw airco. In onze winkel kunt veel verschillende airco’s bestellen. Een airco die wij bij u kunnen laten plaatsen zijn bijvoorbeeld de single-split airco of de multi-split airco. De single-split airco verkoelt en verwarmt één kamer, terwijl de multi-split airco meerdere kamers kan verkoelen en opwarmen. Er is dus genoeg keuze! Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een airco, bekijkt u dan deze pagina. Wij helpen u graag verder.

Meer informatie

Vrijwel alle informatie over onze airco-installaties en de airco’s zelf kunt u vinden op onze pagina en in onze winkel. Op onze Facebookpagina kunt u verder kijken voor kortingen of voor eindresultaten van geïnstalleerde airco’s. Wilt u contact met ons opnemen? Bekijk dan de contactpagina. U kan bijvoorbeeld ook een keer op afspraak langskomen in onze showroom. We horen graag van u!