Belangrijke melding VAN 3 TOT EN MET 22 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN. NA 22 AUGUSTUS WORDEN LOPENDE BESTELLINGEN VERZONDEN. Voor actuele voorraad, aanvraag offerte en afhalen materialen kunt u het beste langskomen in de showroom te Lemmer tijdens openingstijden ( google ) Door de enorme vraag kunnen bestellingen van 5 tot wel 15 werkdagen duren. Afhankelijk van lopende voorraad. Hou hier rekening mee met bestellen.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0
  • Gratis verzending vanaf € 750,-

Airco kopen

Airco kopen doet u bij specialist Airco Lemmer

Wilt u het zelf kunnen regelen dat het in de warme zomers lekker koel wordt in uw kamer, of juist heerlijk warm tijdens de koude winternachten? Dan bent u aan het juiste adres bij Airco Lemmer! Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van verkoelende oplossingen in zowel kleine als grote ruimtes. En hiervoor kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen. Wij verkopen namelijk alleen maar airco’s van uitsluitend A-merken. Denkt u hierbij aan merken als Carrier, Qlima, Fair en nog veel meer. Naast het verkopen van airco’s vindt u ook airco toebehoren en warmtepompen in ons assortiment. Wanneer u een airco bij ons koopt, is het ook altijd mogelijk om ons de installatie te laten regelen. Wilt u meer weten over het kopen van een airco bij Airco Lemmer? Bekijk dan eens onze website voor meer informatie.

airco kopenDe beste airco kopen voor een zachte prijs en van de hoogste kwaliteit bij Airco Lemmer

Zo hebben wij een enorm assortiment van de beste airco’s in onze webshop. U kunt ze allemaal vinden door op deze link te klikken. Wanneer u een airco gaat kopen, kunt u kiezen uit drie verschillende airco’s. Voor het verwarmen en verkoelen van één kamer neemt u een single split airco, die met één buiten unit te werk gaat. Een multi split airco kan echter meerdere kamers verkoelen en verwarmen, met ook één buiten unit. Een mobiele airco kunt u in vrijwel elke ruimte plaatsen, mits de warmte ergens vrij kan. Wilt u meer weten over Airco Lemmer en onze producten, dan kunt u altijd onze website raadplegen. Heeft u nog vragen of onduidelijkheden, neem dan contact met ons op. U vindt onze contact gegevens onderaan de website en op de contact pagina. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina voor de laatste aanbiedingen, en meer!